Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

12 Ocak Cumartesi

12.30
sütlü kahve, 2 dilim tam buğday, 1 dilim eski kaşar

ara: sade kahve, yarım ayva

18.00
3 kepçe ezogelin, 1 kase yoğurtlu kabak salatası, acı sos

çayın yanında yarım ayva, 1 avuç ceviz

su:1,5 lt
Spor: 7.100 adım

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- fesang fesang
Afiyet olsun canım perşembeye yakışır bir menü 🤩

Var ya iyi ki bana yazmissin . Kelebegin bildirimi altlarda kalmis . Goremeyecektim inanamiyorum. Sağ ol. kelebek19 kelebek19 aslinda iyi olur. Mthn nin dedigi gibi bayagi kontrol ederim ama bir konuya aciklik getirmem lazim. Ben öyle kibrit kutusu peynir, az zeytin vb yiyerek beslenemiyorum. Tabi hunharca yiyorum da, hahayt yaramiyor, modu da degil asla, ama mümkün oldugunca dengelemeye calisiyorum. Cok az yiyip, diyetten soğuma degil, yasam tarzi haline getirmek misyonum😳 nasil konustum ben🤔kitapsı oldu :oha:
Canım bende öyleyim zaten diyetisyene gittim listeyi 2 hafta ancak yaptım 🙄 sonra aralıklı oruca geçtim işte bazen sıkı uyguluyorum bazen daha serbest 2 öğünden sıkılomca yada hafta sonu ailecek bir arada olunca diyet listesi ile karışık bi şeyler yapıyorum kahvaltıyı da çocuklar ve eşimle yapayım diye🥰

Var ya iyi ki bana yazmissin . Kelebegin bildirimi altlarda kalmis . Goremeyecektim inanamiyorum. Sağ ol. kelebek19 kelebek19 aslinda iyi olur. Mthn nin dedigi gibi bayagi kontrol ederim ama bir konuya aciklik getirmem lazim. Ben öyle kibrit kutusu peynir, az zeytin vb yiyerek beslenemiyorum. Tabi hunharca yiyorum da, hahayt yaramiyor, modu da degil asla, ama mümkün oldugunca dengelemeye calisiyorum. Cok az yiyip, diyetten soğuma degil, yasam tarzi haline getirmek misyonum😳 nasil konustum ben🤔kitapsı oldu :oha:
Merak etme ben sen görene kadar etiket yapardım seni🤣🤣🤣🤣

Takımdayken bir diyet bir diyet sorma tabii hakkın bu hafta yarışma. 🤪
Şurda azcık sütlaç yedik diye hep bu laf sokmalar :KK47: siz birde haftaya görün hahahah:KK70::KK70::KK70: kendi doğum günüm var, arkadaşımın doğum günü var bi arkdaşla dişarda yemek yeme planımız :KK30: Zipzip- Zipzip- beni Cordelia Cordelia ile aynı takıma versene bu haftaya🤣🤣🤣

Şurda azcık sütlaç yedik diye hep bu laf sokmalar :KK47: siz birde haftaya görün hahahah:KK70::KK70::KK70: kendi doğum günüm var, arkadaşımın doğum günü var bi arkdaşla dişarda yemek yeme planımız :KK30: Zipzip- Zipzip- beni Cordelia Cordelia ile aynı takıma versene bu haftaya🤣🤣🤣
Yesil istemistin🙈

Yarın tartı diyecek azcik mi değil mi? 😂 Kaptan olursam ilk seni seçeceğim. Hele bi yeeeee🥊🥊🥊

Back
X