Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Salı menüm

Kahvaltı:10.00
Kk beyaz peynir
2haslanmis yumurta
4 zeytin
1tk bal
4 minik domates

Akşam:17.00
Haşlanmış tavuk
Bulgur pilavı
Salata
Ayran
Su:2 litre

Spor:
IMG_20230112_235311.webp

Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip-

D u t D u t fesang fesang kızlar daha önce denediniz mi bilmiyorum ama elma sirkesi ve bal karıştırılıp aç karnına bir kaşık sabah yendiğinde bağırsak temizliğine yardımcı oluyormuş. Bilginiz olsun diye yazdım kızlar alerji vs yok ise deneyebilirsiniz isterseniz 😘😘😘
Denemedim canım onu bal alıp denerim teşekkür ederim ❤

Çok geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah 🤲 iyileş toparlan geri gel seni bekliyor olacağım arada kendinden haber ver merakta bırakma ❤️
Bu ayın sonunda Türkiye ye gidecektim, aklımdan geçtin acaba gelirmi, görüşürmüyüz diye, söylemekten vazgeçtim, bu sefer dr kontrollerini yapalım, nişanımız var, ona odaklanalım dedim.
Yaza kısmet olur düzelirsem giderim inşallah ❤️

Bu ayın sonunda Türkiye ye gidecektim, aklımdan geçtin acaba gelirmi, görüşürmüyüz diye, söylemekten vazgeçtim, bu sefer dr kontrollerini yapalım, nişanımız var, ona odaklanalım dedim.
Yaza kısmet olur düzelirsem giderim inşallah ❤️
Çok geçmiş olsun gezegenfeza gezegenfeza rabbim şifanızı versin inşallah :dua:

D u t D u t fesang fesang kızlar daha önce denediniz mi bilmiyorum ama elma sirkesi ve bal karıştırılıp aç karnına bir kaşık sabah yendiğinde bağırsak temizliğine yardımcı oluyormuş. Bilginiz olsun diye yazdım kızlar alerji vs yok ise deneyebilirsiniz isterseniz 😘😘😘
Veeeyyy sirke icemem wc için bile olsa🙈

2 ayda 5 bucuk kilo alabilmeyi başarmışım :cry:
Kasımda 69u ucundan görüp jet hızıyla uzaklaştım :kızgın:
Masterfitte olmak istiyorum yeniden belirteyim kamçılanmam gerek ciddi anlamda iradem sıfırlandı motivasyonum yerlerde toparlamalıyım

Eklentiler

• IMG_20230113_105526.webp
    IMG_20230113_105526.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 34
Back
X