- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
Ya regl olucam kuşum ondan çok bişi diyemiyorum ama sağlıklı beslenme iyi hissettirdi son bı kaç günİstikrar diyosun yani minnoşumsabit kalmakta güzel bence haftaya güzel bir eksi gelir güzelimden
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya regl olucam kuşum ondan çok bişi diyemiyorum ama sağlıklı beslenme iyi hissettirdi son bı kaç günİstikrar diyosun yani minnoşumsabit kalmakta güzel bence haftaya güzel bir eksi gelir güzelimden
![]()
Regl öncesi çok iyi o zaman canımYa regl olucam kuşum ondan çok bişi diyemiyorum ama sağlıklı beslenme iyi hissettirdi son bı kaç gün
Afiyet olsun canımSalı menüm
Kahvaltı:10.00
Kk beyaz peynir
2haslanmis yumurta
4 zeytin
1tk bal
4 minik domates
Akşam:17.00
Haşlanmış tavuk
Bulgur pilavı
Salata
Ayran
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3191086
Cordelia
Zipzip-
Gel bebişim tabiiiikızlar bende katılayım 1 e kadar foto atabiliyoruz dimi
Denemedim canım onu bal alıp denerim teşekkür ederim ❤
Bu ayın sonunda Türkiye ye gidecektim, aklımdan geçtin acaba gelirmi, görüşürmüyüz diye, söylemekten vazgeçtim, bu sefer dr kontrollerini yapalım, nişanımız var, ona odaklanalım dedim.Çok geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahiyileş toparlan geri gel seni bekliyor olacağım arada kendinden haber ver merakta bırakma
![]()
Çok geçmiş olsunBu ayın sonunda Türkiye ye gidecektim, aklımdan geçtin acaba gelirmi, görüşürmüyüz diye, söylemekten vazgeçtim, bu sefer dr kontrollerini yapalım, nişanımız var, ona odaklanalım dedim.
Yaza kısmet olur düzelirsem giderim inşallah![]()
Kinoalihatun nerdesin menü yok spor yok iyi misin?
İyiyim canlarım çok şükürAfiyet olsun canım
Uzun süredir yoktun tatlım inşallah önemli birşey yoktur iyisindir![]()
Aynıyız nerdeyse 7 li rakamlara az kalmis senindeGünaydın kızlar slmlar hayırlı cumalar 80.2 kilom iyice cosmusum hızlıca da inmek istiyorum nasipseZipzip-
Evet canım ister istemez kitleniyor sanırımBi de diyet kafasına girince hiç çıkamıyom
Amin canım, felç, terapi kesin de tedavi ne yaparlar bilmiyorumAlıntılarda gördüm. Rabbim şifa versinHastalığın nedir, nasıl bir tedavi süreci olacak?
Bu aralar dolma meraklısı cokmus benim gibi neyse artık yemeyecegiz veririz bujdan sonraAslında daha fazla eksideydim hafta içi ama biber dolması ve lahana sarmasını abartınca vede suyu az içince ödemler şirinlik yaptı ama sağlık olsun hallederim
O neydi giz