Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün ki menüm dolu dolu değil ama bol kalorili oldu
Sabah 1 yerli muz 3 yarım ceviz
9 da 1 dlm nevzine (revani gibi ama şerbeti pekmezden yapılıyor)
Öğlen 2 tane küçük activya sade probiyotik yoğurt
Akşam 17 de 2 tavuk sarma (derisiz)
Brokoli salatası 3 YK aşure
Cuma kacamqk yapiliyormu

Tek tek bakinca hep porsiyonlar minik :D ama toplamda dedigin gibi bol.kalorili olmus canim afiyet olsun
Dün de piṣi yememiş miydin csnim ? Artik cikar pişileri vesaireyi çok güzel verdin mükemmel bir sonuca dogru hizla goderken karbonhidrata elveda de bence. evet toplam menu olarak az gibi kalorisi ama pişinin hayali bile ben de ödem yapiyor 😀
Yok dunde minik bi pogaca cigkofte falan yemistim 🙈
Geçmiş olsun canım 🤗
Saol canım

Dün de piṣi yememiş miydin csnim ? Artik cikar pişileri vesaireyi çok güzel verdin mükemmel bir sonuca dogru hizla goderken karbonhidrata elveda de bence. evet toplam menu olarak az gibi kalorisi ama pişinin hayali bile ben de ödem yapiyor 😀
Ben yedim dün 🤭🤭

Afiyet olsun canım 😍

Sorun değilse paylasirmisin ?
IMG-20230113-WA0017.webp
Kişiye göre değişir tabi liste ama bu şekilde canim

Teşekkürler canım ❤️❤️❤️❤️🌸

Yeni gelen Kızlar için motivasyon haftası olsun daha çok sarılsınlar yarışa diye kızlardan birini seçiyorum 🤗
Pnrrr-12 Pnrrr-12 maviş takım kaptanı olur musun 💙

Teşekkürler tatlım🌸❤️❤️❤️❤️
Öncelikle tebrikler cnm ❤
tabiki isterim mavi takimin kaptanligini yapmak cok mutlu olurum 🤗
ama tam olark neler yapmam gerek bi bilgilendirme yaparmisiniz 🥴😄 daha önce hic kaptanlik yapmadim heycanlandim smdi insallah güzel bir sekilde yapabillirm ☺️

Teşekkürler canım ❤️❤️❤️❤️🌸

Yeni gelen Kızlar için motivasyon haftası olsun daha çok sarılsınlar yarışa diye kızlardan birini seçiyorum 🤗
Pnrrr-12 Pnrrr-12 maviş takım kaptanı olur musun 💙

Teşekkürler tatlım🌸❤️❤️❤️❤️
Mantikli👍
ama tam olark neler yapmam gerek bi bilgilendirme yaparmisiniz 🥴😄 daha önce hic kaptanlik yapmadim heycanlandim smdi insallah güzel bir sekilde yapabillirm ☺️
Hayirli olsun 💖💖

Teşekkürler canım ❤️
Mavi takım kaptanlığın hayırlı olsun canım 👏💙

Tabi bilgilendiririz. İlk olarak karşılıklı seçim yapacağız canım Zipzip- Zipzip- kaptanım listeyi atmıştı ben tekrar atarım sana . O listeden bir ben bir sen ilk 19 kişiyi seçiyoruz sonra sarı takım arkadaşlarından da seçim yapacağız ve seçmeler bitecek
Sonrasında pazartesi kaptan derbisi var sen ve ben pazartesi sabahı kilomuzu tarih nick ile beraber resmini Zipzip- Zipzip- atacağjz canım hangimiz daha fazla kilo vermişsek pazartesi avantajı o takım kazanır ve karşı takımdan bir kişi alıp kendi takımından karşı takıma bir arkadaşını gönderme hakkına sahip olur
Bunların haricinde takımdaki arkadaşların menülerine yorum yapmalısın kuşum
İnşallah anlatabilmişimdir 😂

Teşekkürler canım ❤️
Mavi takım kaptanlığın hayırlı olsun canım 👏💙

Tabi bilgilendiririz. İlk olarak karşılıklı seçim yapacağız canım Zipzip- Zipzip- kaptanım listeyi atmıştı ben tekrar atarım sana . O listeden bir ben bir sen ilk 19 kişiyi seçiyoruz sonra sarı takım arkadaşlarından da seçim yapacağız ve seçmeler bitecek
Sonrasında pazartesi kaptan derbisi var sen ve ben pazartesi sabahı kilomuzu tarih nick ile beraber resmini Zipzip- Zipzip- atacağjz canım hangimiz daha fazla kilo vermişsek pazartesi avantajı o takım kazanır ve karşı takımdan bir kişi alıp kendi takımından karşı takıma bir arkadaşını gönderme hakkına sahip olur
Bunların haricinde takımdaki arkadaşların menülerine yorum yapmalısın kuşum
İnşallah anlatabilmişimdir 😂
Ooo değişik kurallar var heyecanlı

Back
X