Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu arada aralıklı oruç yapacaklara bende katılırım zaten menü günlük yazacağız haftasonu aralıklı olmaz benim ama hafta içi iş yerine öğlen yemek yerine yumurta peynir zeytin kahvaltı olarak geçireceğim ilk haftam ama etkili olacak eminim Zipzip- Zipzip- Pnrrr-12 Pnrrr-12 kaptanlar
Bende nöbetim olduğu gün ve hafta sonları pek uyamıyorum🙄 yarın nöbetim var mesela ve 24 saatlik bir nöbet uzun bi aradan sonra ilk nöbetim🙈 ama iyi geliyor insana ben alıştım

Canım kendi takımını uyaracaksin karşı takıma da ortaya fitne fesat karıştırıp kenara cekileceksin. Güzel ikramlarda bulunacaksin afiyet olsun diyeceksin bizimde elimize vuracaksın bırak onu çabuk diye 🤣🤣
kelebek19 kelebek19 çalışıyor bugün ama olsun vakit buldukça ders verir bu konuda

Bende seni seçtim kaptanım. Karşı takımın kaptanınin verecek kilosu kalmadı pazartesiyi iyi değerlendir 🤣🤣

Yeni gelen arkadaşlar menülerde takım kaptaninizi ve zipzipi. Sporlarda pordelya yi etiket yapıyorsunuz ❤️
Sağolsunlar emekleri hep bizimle 🥰
Kızz geldim eve çoktan 🙄😂😂 nöbetim yarın sabah başliyor 🤣🤣

Bende iyiyim çok şükür canim.
Evine tasinacaktin tasindin mi nasılsınız. 2 çocuklu olmak nasıl. Minik ne kadarlık oldu
Tasindim 1 sene olacak nerdeyse
Oglumda 6.5 aylik oldu sukur
Evimede alistim

Hahaaaaa😂😂😂😂😂😂

Canım cuma günü perşembe gününe kadar en çok adım atan ve düzenli menü bildiren takımda yüzde olarak puana eklemeler yapılarak 1. Olan takım belirleniyor ❤️

Listede ismini görmedim canım ekleyelim hemen seni de ❤️ en son ben almıştım kaptanım @zipzip I Ilyusa mavi takım mı oluyor canım Pnrrr-12 Pnrrr-12
merakla bekliyorum hangi takimda oldugumu

Doktorcum takımdaşım :KK60:
😍slmm

Aşkitolarım Ballarım Şekerlerim
Bu hafta beraberiz :KK76: mavi takım çok güçlü duyduğuma göre hepsi aralıklı oruç yapacaklarmış 😂😂😂 Bu haftayı vermiyoruz. Yağımızın son damlasına kadar savaşıyoruz:KK53::KK53:

Bu gece 12 ye kadar ödül yapmak isteyen kaçamağını yapmak isteyen yapabilir :KK48: 00:00 dan sonra kaçamak vs kabul edilmiyor 😂😂ayrıca adımsayarınızı saatinizi ayarlayın kızlar unutmayın ❤️
Menü avantajı spor avantajı bizde olması lazım ❤️ sizleri çok seviyorum ❤️
Menülere beni etiketlemeyi unutmayın 🌸🌸🌸🌸

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
@Poldelya
Zipzip- Zipzip-
@belmayne
@minerva1988
@kayipdunya
@Mavikus_
@aypare ackerman
@Goklerce
@D U T