Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Başta zorlanacagim ama dayanmam lazım. Sabah 10 dan önce kahvaltı yapıyordum şimdi daha geç olacak
Ben var kalkar kalmaz ağzıma bişeyler atsrdım şekerim düşer ellerim titrer en kısa açlıklara bile dayanamıyordum şimdi 20 saatlere kadar Yapanbiliyorum emin ol sende yaparsın 😍

Tasindim 1 sene olacak nerdeyse
Oglumda 6.5 aylik oldu sukur
Evimede alistim

merakla bekliyorum hangi takimda oldugumu
Maşallah
Sağlıkla oturun evinizde canim
Ben var kalkar kalmaz ağzıma bişeyler atsrdım şekerim düşer ellerim titrer en kısa açlıklara bile dayanamıyordum şimdi 20 saatlere kadar Yapanbiliyorum emin ol sende yaparsın 😍
Her yeni şeye alışmak için bir süre lazım bende illaki aliscagim zor olacak ama olacak

Aşkitolarım Ballarım Şekerlerim
Bu hafta beraberiz :KK76: mavi takım çok güçlü duyduğuma göre hepsi aralıklı oruç yapacaklarmış 😂😂😂 Bu haftayı vermiyoruz. Yağımızın son damlasına kadar savaşıyoruz:KK53::KK53:

Bu gece 12 ye kadar ödül yapmak isteyen kaçamağını yapmak isteyen yapabilir :KK48: 00:00 dan sonra kaçamak vs kabul edilmiyor 😂😂ayrıca adımsayarınızı saatinizi ayarlayın kızlar unutmayın ❤️
Menü avantajı spor avantajı bizde olması lazım ❤️ sizleri çok seviyorum ❤️
Menülere beni etiketlemeyi unutmayın 🌸🌸🌸🌸

@SebastianCheesecake
@Poldelya
Zipzip- Zipzip-
@belmayne
@minerva1988
@kayipdunya
@Mavikus_
@aypare ackerman
@Goklerce
@D U T
Bir sure odul yapmayacagim kaptanim belki haftaya cuma olabilir 🤣🤣
Bende aralıkli oruc yapiyorum 🤭🤭
Bu hafta anca katilabildim ama ben secilmemisim
Eski takim arkadaslarim beni bilir cok azimliyimdir
Bu haftadan itibaren burdayim insalalh
Aktif olmadigin ve kilo bildirmedigin icin eklememistim
Eski nikinden taniyorum seni🤭
Son kilonu yazabilir misin canim sabit dedin ama
Hahaaaaa😂😂😂😂😂😂

Canım cuma günü perşembe gününe kadar en çok adım atan ve düzenli menü bildiren takımda yüzde olarak puana eklemeler yapılarak 1. Olan takım belirleniyor ❤️

Listede ismini görmedim canım ekleyelim hemen seni de ❤️ en son ben almıştım kaptanım @zipzip I Ilyusa mavi takım mı oluyor canım Pnrrr-12 Pnrrr-12
Evet kaptanim maviye ekledım 🥰

Mavi takım çok ödemliymiş kızlar :confused::confused:ödemlerine güveniyorlarmış 🤣🤣

Olsun bizim de yağımız var pes etmek yok yağları yakıyoruz bu hafta cayır cayır 💃💃💃 kırmızı aşklarım benim ❤️
Offf ben yeni bir yeme düzenine geçiyorum bu hafta. E bünye bu değişiklikle güzel eksilecek yani hiç şansınız yok gibi kaptanım isterseniz hiç boşa aç kalmayin:-):KK8:

Bir sure odul yapmayacagim kaptanim belki haftaya cuma olabilir 🤣🤣
Bende aralıkli oruc yapiyorum 🤭🤭

Aktif olmadigin ve kilo bildirmedigin icin eklememistim
Eski nikinden taniyorum seni🤭
Son kilonu yazabilir misin canim sabit dedin ama

Evet kaptanim maviye ekledım 🥰
Yapma bebeğim boşver hiç bir ödül cuma günü verilen kilo kadar zevkli olmadı ❤️❤️ aralıklı oruç mükemmel harika bir seçim olmuş tatlım ❤️❤️

Back
X