- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MasAllah canim saglikla buyusun sende kurtul insAllah kilolardan canimEvet benim ama geri eski nickime donucem alisamadim buna
Iyyim cok sukur dogum kilolarini vermeye calisiyorum sen nasilsin
evet 9 .takimdaydim :)
Ben var kalkar kalmaz ağzıma bişeyler atsrdım şekerim düşer ellerim titrer en kısa açlıklara bile dayanamıyordum şimdi 20 saatlere kadar Yapanbiliyorum emin ol sende yaparsınBaşta zorlanacagim ama dayanmam lazım. Sabah 10 dan önce kahvaltı yapıyordum şimdi daha geç olacak
BennnPnrrr-12 valla diyetimin ilk haftasi ben şimdi nasil ödem atarimmm nasil . o tadi berbat yeşil çay denen sıvıyı da içerim
Kirmizi takım az açılın efsane sahalara döndü
.Mavi takimda kimler vardi yoldaşlarim kimler
![]()
Insalalh canim
MasAllah canim saglikla buyusun sende kurtul insAllah kilolardan canim
Masalalh cok iyi dayaniyosunBen var kalkar kalmaz ağzıma bişeyler atsrdım şekerim düşer ellerim titrer en kısa açlıklara bile dayanamıyordum şimdi 20 saatlere kadar Yapanbiliyorum emin ol sende yaparsın![]()
Hoşgeldin medine sen benden çok once mezun olmustun diye hatirliyorum.Allah bagislasin bebisin dogmuş.Kac kilo fazlan var ?
Canım şimdi baslasan sabaha kadar 12 saat gitmiş oluyor zaten. Öğlen yesen limonlu su kahve gecistirsen o saate kadar oldu mu sana 16 saatInsalalh canim
Malesef 20 kg kadar fazl
Masalalh cok iyi dayaniyosun
Bidahaki haftalara inşallah canımEğer yarışta olsaydın seni kaptan yapacaktım![]()
MaşallahTasindim 1 sene olacak nerdeyse
Oglumda 6.5 aylik oldu sukur
Evimede alistim
merakla bekliyorum hangi takimda oldugumu
Her yeni şeye alışmak için bir süre lazım bende illaki aliscagim zor olacak ama olacakBen var kalkar kalmaz ağzıma bişeyler atsrdım şekerim düşer ellerim titrer en kısa açlıklara bile dayanamıyordum şimdi 20 saatlere kadar Yapanbiliyorum emin ol sende yaparsın![]()
Ooo sana dayanmaz canim istersen hızlıca giderInsalalh canim
Malesef 20 kg kadar fazl![]()
16 saat bende dayanirimda 20 saat cok buyudu gozumde su anCanım şimdi baslasan sabaha kadar 12 saat gitmiş oluyor zaten. Öğlen yesen limonlu su kahve gecistirsen o saate kadar oldu mu sana 16 saat
Allah razi olsun canimMaşallah
Sağlıkla oturun evinizde canim
Bir sure odul yapmayacagim kaptanim belki haftaya cuma olabilirAşkitolarım Ballarım Şekerlerim
Bu hafta beraberizmavi takım çok güçlü duyduğuma göre hepsi aralıklı oruç yapacaklarmış
Bu haftayı vermiyoruz. Yağımızın son damlasına kadar savaşıyoruz
Bu gece 12 ye kadar ödül yapmak isteyen kaçamağını yapmak isteyen yapabilir00:00 dan sonra kaçamak vs kabul edilmiyor
ayrıca adımsayarınızı saatinizi ayarlayın kızlar unutmayın
Menü avantajı spor avantajı bizde olması lazımsizleri çok seviyorum
Menülere beni etiketlemeyi unutmayın
@SebastianCheesecake
@Poldelya
Zipzip-
@belmayne
@minerva1988
@kayipdunya
@Mavikus_
@aypare ackerman
@Goklerce
@D U T
Aktif olmadigin ve kilo bildirmedigin icin eklememistimBu hafta anca katilabildim ama ben secilmemisim
Eski takim arkadaslarim beni bilir cok azimliyimdir
Bu haftadan itibaren burdayim insalalh
Evet kaptanim maviye ekledım
Güle güle oturun canım sağlıkla mutluluklaAllah razi olsun canim
insallah gidecek baska caresi yok:)Ooo sana dayanmaz canim istersen hızlıca gider
Birinciuiz bu hafta maviler:))))Mavi takım çok ödemliymiş kızlarödemlerine güveniyorlarmış
Olsun bizim de yağımız var pes etmek yok yağları yakıyoruz bu hafta cayır cayırkırmızı aşklarım benim
![]()
Offf ben yeni bir yeme düzenine geçiyorum bu hafta. E bünye bu değişiklikle güzel eksilecek yani hiç şansınız yok gibi kaptanım isterseniz hiç boşa aç kalmayinMavi takım çok ödemliymiş kızlarödemlerine güveniyorlarmış
Olsun bizim de yağımız var pes etmek yok yağları yakıyoruz bu hafta cayır cayırkırmızı aşklarım benim
![]()
Yapma bebeğim boşver hiç bir ödül cuma günü verilen kilo kadar zevkli olmadıBir sure odul yapmayacagim kaptanim belki haftaya cuma olabilir
Bende aralıkli oruc yapiyorum
Aktif olmadigin ve kilo bildirmedigin icin eklememistim
Eski nikinden taniyorum seni
Son kilonu yazabilir misin canim sabit dedin ama
Evet kaptanim maviye ekledım![]()