Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

7 . Takımda yarışırkem yasom abla vardı ondanda bu rahatsızlık vardı oda böyle ödem tutuyorum şiştim falan derdi hep 😞hey gidi günler hey zaman çabuk geçiyor aklıma onu getirdiniz:cry: bu ara yaş olarak benden büyüksünüz saygılar ablacım 😂 fakat kaptanlıkta yaşdan dolayı acıma vs olmaz baştan anlaşalım😂😂
Senin yasin kaç? 29 mu? İcimden geçti😳

Eveeet Mavi takimim💙
Bu hafta bomba gibi gelelim insallah 💙😍 hepinize cok güveniyorum azimle bence hem güzel kilolar verip hem kirmizi takimi yenelim hemde incelip mutlu olalimm amin insallah😄😍
Bu arada kimler aralikli oruc yapicak bende deneyecegim 😍

@Mthn83
@Ucmelekannesi
Beyaz leylak Beyaz leylak
Kinoalihatun Kinoalihatun
Hedef65tir Hedef65tir
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@succulentaski
@Jasminium84
@fesang
@Ilrazam
Pınarcım ben zaten 3 yildir Aralikli oruç mantigi ile besleniyorum.Kahvaltimi 12 den once yapmiyorum aldigim kilolar akşam çaylarinin yaninda yediklerim ,asiri tatli abur cubur tüketimi yuzunden.ee tabiki aralikli oruc ise yaramadi.Bu yuzden bu sefer diyet ve arslikli oruc şeklinde ilerliyecegim insallah.

7 . Takımda yarışırkem yasom abla vardı ondanda bu rahatsızlık vardı oda böyle ödem tutuyorum şiştim falan derdi hep 😞hey gidi günler hey zaman çabuk geçiyor aklıma onu getirdiniz:cry: bu ara yaş olarak benden büyüksünüz saygılar ablacım 😂 fakat kaptanlıkta yaşdan dolayı acıma vs olmaz baştan anlaşalım😂😂
Bu arada yaşdan değil,yaştan😳 Türkçemizi koruyalim kız 😇

Ay yaa,sen nasil olsa basarilisin,hâlledersin diye ses etmemistim😃zaten ödül hakkin bir tane. Arti deme bana. 2 kere arti geldim bu zamana kadar. Bugün direkten döndüm. 😳

Afiyet olsun . Ne güzel menü🤩

Eline saglik. Yesil takima baskan diyordum,e 3 kisiymisiz ya.
😂
kelebek19 kelebek19 zaten beni dürtecek ki. 😂 @sara_28 e de faydasi olmus olacak, e bu da iyi bi sey.

Buradayimm🙋🏻‍♀️

Sen,ben ve...:oha:
😂, peynirli gözlemeyi kaçamaktı işte😂🙂 inşallah artı martı gelmeyiz😂😂 bu hafta bnm çözüm haftam olabilirde😂😂

Yarım saat koşu yapıverdim :KK25: toplam 330 kalori cepte :ıslık:
13 Ocak Cuma 9135 adım Cordelia Cordelia Pnrrr-12 Pnrrr-12

Eklentiler

• IMG_20230113_231148.webp
    IMG_20230113_231148.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20230113_231136.webp
    IMG_20230113_231136.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 31
Back
X