- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yasin kaç? 29 mu? İcimden geçti7 . Takımda yarışırkem yasom abla vardı ondanda bu rahatsızlık vardı oda böyle ödem tutuyorum şiştim falan derdi hephey gidi günler hey zaman çabuk geçiyor aklıma onu getirdiniz
bu ara yaş olarak benden büyüksünüz saygılar ablacım
fakat kaptanlıkta yaşdan dolayı acıma vs olmaz baştan anlaşalım
![]()
Pınarcım ben zaten 3 yildir Aralikli oruç mantigi ile besleniyorum.Kahvaltimi 12 den once yapmiyorum aldigim kilolar akşam çaylarinin yaninda yediklerim ,asiri tatli abur cubur tüketimi yuzunden.ee tabiki aralikli oruc ise yaramadi.Bu yuzden bu sefer diyet ve arslikli oruc şeklinde ilerliyecegim insallah.Eveeet Mavi takimim
Bu hafta bomba gibi gelelim insallahhepinize cok güveniyorum azimle bence hem güzel kilolar verip hem kirmizi takimi yenelim hemde incelip mutlu olalimm amin insallah
Bu arada kimler aralikli oruc yapicak bende deneyecegim
@Mthn83
@Ucmelekannesi
Beyaz leylak
Kinoalihatun
Hedef65tir
Fit mutlu anne
@succulentaski
@Jasminium84
@fesang
@Ilrazam
4 yıllık bende atatürk üniversitesi 2 yıllık çocuk gelişimi bitirmştimİstanbul üniversitesi açık öğretim çocuk gelişimi kaptanım. teşekkür ederim![]()
Bu arada yaşdan değil,yaştan7 . Takımda yarışırkem yasom abla vardı ondanda bu rahatsızlık vardı oda böyle ödem tutuyorum şiştim falan derdi hephey gidi günler hey zaman çabuk geçiyor aklıma onu getirdiniz
bu ara yaş olarak benden büyüksünüz saygılar ablacım
fakat kaptanlıkta yaşdan dolayı acıma vs olmaz baştan anlaşalım
![]()
Ay yaa,sen nasil olsa basarilisin,hâlledersin diye ses etmemistimzaten ödül hakkin bir tane. Arti deme bana. 2 kere arti geldim bu zamana kadar. Bugün direkten döndüm.
Afiyet olsun . Ne güzel menü
Eline saglik. Yesil takima baskan diyordum,e 3 kisiymisiz ya.
kelebek19 zaten beni dürtecek ki.
@sara_28 e de faydasi olmus olacak, e bu da iyi bi sey.
Buradayimm
Sen,ben ve...![]()
OlabilirEnisteyle mi?yakaladim seni
![]()
İnsaallah. Agzini hayra aç. Bir daha arti deme kiz, yeter, peynirli gözlemeyi kaçamaktı işte
inşallah artı martı gelmeyiz
bu hafta bnm çözüm haftam olabilirde
![]()
Ahahaha. Bakar misin dostum. Yesil takimda menu bildirmedigimiz zaman, masterfitte ki gibi takimi eksi yönde etkilemiyoruz degil mi?Olabilir![]()
Tamam tamm bugünlük olsun bendensinizEtiketlemeyi unuttum kaptanımBi dağa olmaz makarna cuma ödülü oldu
yarin daha güzel olur
OooOlabilir![]()
Ayagina saglik
Her ya cozutma olcaktı tlfn çözüm yapmışİnsaallah. Agzini hayra aç. Bir daha arti deme kiz, yeterçözüm derken, cozutma mı
![]()
Çalışıyor musun canım?4 yıllık bende atatürk üniversitesi 2 yıllık çocuk gelişimi bitirmştim![]()
Acaba dedim test çözümü (ders)veya is yerine ait bir terim olabilir miHer ya cozutma olcaktı tlfn çözüm yapmış![]()