Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

13 Ocak Cuma

07.30 1 tane haşlanmış yumurta bir parça peynir
12.30 2 parça tavuk baget salata ayran
16.00 2 tane minnak baklava ikramdı çeviremedim 🥹
19.00 bir porsiyon köfte az pilav

Adım 11905
Spor 30 dk koşu

Zipzip- Zipzip-
@Poldelya
Pnrrr-12 Pnrrr-12
Afiyet olsun canim♥️
Menümü yazayım
Sabah
Beş tane zeytin
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Bir bardak süt

Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu makarna

Akşam
İki parça bonfile
Salata
Ayran
Bir dilim ekmek

Su 2.5 litre spor 40 dakika tempolu yürüyüş

Zipzip- Zipzip- @Poldelya

Eki Görüntüle 3191378
Afiyet olsun canim♥️

Kaptanım beni çıkarın, benimle uğraşmayın 🥰
Yaa olur mu ne uğraşmasi silmedim sadece etiket listesinden 🥰🥰
Hamdolsun saracığım bugün çok iyiyim
Elimle dizlerimi kaldırabildim çok şükür
Burda ne kadar kalacağım belli değil, burdan direk rehabilitasyon merkezine gideceğim, o da ne zaman boşluk olursa o zaman
Daha iyi olmana sevindim gezegenim🧿🧿🤲🤲

tamam canım.
benim kilomu da 71.9 olarak girebilir misin canım. yarın tartılmayayım. zaten iyice strese soktum kendimi. pazartesi tartılırım artık.

e karnabahar yok meyve yok ne kaldı geriye, ne yiycez :KK70:

Canım çok sevindim. Daha da iyi olacaksın inşallah :KK36:
Açma yiyelim 🙈🙈

15 Ocak'ta 31 ayak bascam, kısaca kendimi özet geçeyim 🙂 röntgen teknisyeniyim evliyim 2 kuzucuğum var, doğum lardan sonra kendimi epey rahat bıraktığım için 64 lü kiloları çıktım şimdi 57 yi ucundan gördüm bir buçuk ay gibi bir sürede oldu, boyum 152 kitap okumayı sohbet etmeyi dostlarımla vakit geçirmeyi genel olarak hayatı yaşamayı sahip olduğum şeyleri çok seviyorum çok çok şükretmeye çalışıyorum , pozitif bi insanım olmadığım zamanlar da olur illa, polikistik over ve iltihaplı eklem romatizması rahatsızlığım var bel ve diz ağrıları çok yaşarım devamlı kullandığım ilaçlarım var ama buna şükür tabi🥰 iyi ki burdayım sizleri tanıdım
Dostlarla sohbet etmeyi ve cok şükretmeyi ben de severim.😊 Allah sifa versin canim. Sevindim burayi sevmene.💚💚
Canim baslikta goruyorum 81 den 63 e ne kadar zamanda dustun
Seneyi devriyesi gelecek canim 😊 12 Martta baslamistim. Yavas veriyorum. İnsaallah kalici olur. (Dogum kilolarim)
Bildirme de göreyim bi:KK20::sinirli:
😊 Döv beni. Yerden yere vur. Beceriksiz bile de. Yeter ki bu hafta bu sefer 1 kg vereyim be:KK48:yarim kilolardan gına geldi ayol.
iyi geceler kizlar hala uyanik olanlara alintilar dağ gibi birikti benim uykum var yorgunum oğlanın ateşi var uyuyamiyorum :KK43: birazdan yeniden ölçeceğim düşmüş olur da inşAllah bende az uyurum
Cok gecmis olsun. Uyursun insaallah

Ahahaha. Bakar misin dostum. Yesil takimda menu bildirmedigimiz zaman, masterfitte ki gibi takimi eksi yönde etkilemiyoruz degil mi? 😊
Etkilemiyor canim
Ooo Zipzip- Zipzip- kaptanım bekarlığa veda mı ediyoruz yoksa 😊 sevindim canım senin adına ilk kez boyle diyorsun kac yıldır tanıyorum seni hadi bakalım Allah iyilerle karşılaştırsın 🙏
Amin canim insallah 🤲🤲

Evet canim daha once bahsetmiyordum daha yeni sayilir ne olur bilmiyorum herseyin hayirlisi 🥰

Zipzip- Zipzip- eniste adayimiz kac yasinda? Anlatsana ayol, ser verip sır vermiyorsun diyor musum:rolleyes::rolleyes:
Anlatmayim canim🤭🤭🤭
@Poldelya adim harici spor yaparsak yine seni mi etiketleyeceğiz ?
Evet canim poldelyayi etiketliyoruz 🥰

:)))Etkilemiyor canim

Amin canim insallah 🤲🤲

Evet canim daha once bahsetmiyordum daha yeni sayilir ne olur bilmiyorum herseyin hayirlisi 🥰

Anlatmayim canim🤭🤭🤭

Evet canim poldelyayi etiketliyoruz 🥰
Sağ ol zipzipim menu ok.
Saka yaptim,anlatacak gibi durmuyosun zaten:)) yas farkini merak ettim ama,benim konum :))

Bence aranizda cok yas farki yok. İcime doğdu. Zipzip- Zipzip-
7 az mi cok mu🤣🤣
Ben yatar arkadaşlar yarın malum nöbet var, kızımında yine ateşi var😔 herkese iyi geceler
Gecmis olsun canim 😔
tamam canım.
benim kilomu da 71.9 olarak girebilir misin canım. yarın tartılmayayım. zaten iyice strese soktum kendimi. pazartesi tartılırım artık.
Tamam canim🥰
13 ocak cuma

12.00
1 corba kasesi kadar mantarli tqvuk sote
3 dlm ekmek
2 mandalina

15.00
3 tane kremali biskuvi

18.00
Salata

Su 2lt
Pnrrr-12 Pnrrr-12
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim🥰
iyi geceler kizlar hala uyanik olanlara alintilar dağ gibi birikti benim uykum var yorgunum oğlanın ateşi var uyuyamiyorum :KK43: birazdan yeniden ölçeceğim düşmüş olur da inşAllah bende az uyurum
Gecmis olsun canim 😔
kızlar bugün çok yoruldum, yarın da oğlumun okulunda lösev yararına kermes var. iki tepsi de kek yaptım. menümü yazıp kaçıyorum. herkese iyi geceler.:KK200:

13 Ocak Cuma

11.00- 14 arası
2 adet büyük boy sütlü filtre kahve

18.30
1 kase ezogelin, 2 tabak tavuk sote, acı biber sosu, 1 küçük boy muz

çayın yanında: bir avuç kuru meyve, 1 tk tahin pekmez

su: bugün çok içemedim ne kadar oldu saymadım, dışarıdaydım hep
Spor: 10.416 adım

Zipzip- Zipzip- @Poldelya erenmothers erenmothers

Eki Görüntüle 3191414
Afiyet olsun canim♥️

Evet benim ama geri eski nickime donucem alisamadim buna
Iyyim cok sukur dogum kilolarini vermeye calisiyorum sen nasilsin
evet 9 .takimdaydim :)
Medine sen misin ? Hoş geldin, çok mutlu oldum seni görünce ❤️
Önemli bir duyurum var adımlarla ilgili ❗❗❗

Cumartesi,pazar,pazartesi, sali ve çarşamba günleri en az 6000 adim atiyoruz

Adim bildirimlerinde @Poldelya kaptanimizi mutlaka etiketleyin dun saatlerce adım aramakla uğraştı 😔😔😔
Bundan sonra etiket olmayan bildirimleri 0 adım olarak hesaplayacagiz....

Son olarakta adım bildiriminizi yaparken örnekte oldugu gibi tarih ve adim sayisini yazarak ekran görüntüsünü paylasmanizi isteyeceğim😊😊😊

13 Ocak Cuma
7614 adım
Eki Görüntüle 3191346

@Poldelya
@Elhan
@pastelfit
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
fesang fesang
minerva1988 minerva1988
erenmothers erenmothers
@Mehfam
@Aijoo
@Kinoalihatun
@Nikinik
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@D U T
@Mthn83
@gezegenfeza
@belmayne
@Bar_na
@sara_28
@_ASTRAL_
@ifdiyetim
@succulentaski
@Bal0ncuk
kelebek19 kelebek19
@kayipdunya
@karamelllim
@Jasminium84
Pnrrr-12 Pnrrr-12
@UcanSupurge
@Ucmelekannesi
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
G Goklerce
@Beyaz leylak
@Ilazram
Ekran görüntüsü aldım unutmayın diye 😁

kelebek19 kelebek19 cum bu sene yeni geldim ama Ağustos Eylül e kadar gruptaydim o ama hayatımda baya değişiklik oldu evi taşıdım acı kayıplar yaşadım falan derken saldım yine kendimi cok daha önce de 6.grupla Zipzip- Zipzip- ile birlikteydik 72 lerw kadar inmistim grupta sonra dikkat etmeyince yine çıktım sonuç burdayım bu kez kararlı bir şekilde ilk hedef 70 sonrasına sonra bakacağım ama bu kez salmamayi düşünüyorum 38 yasinda evliyim 1 oğlum var çalışıyorum 😊
Yine ineceksin canim ben inaniyorum 💙
Kaptanım merhaba ben pazartesi aralıklı oruç a başlıyorum inşallah hafta sonu da akşam yemeğini erken kapatırım yine yapmaya çalışırım spor yapmıyordum baya zamandır ona da başlarsam iyi olacak inşallah
Süpersin spor da yaparsan tadindna yenmez bu hafta güzel bi eksi gelecek eminim 😍
Afiyet olsun canım 😍

Teşekkürler canım 😍

Teşekkürler canım 😍

Ben başlıyorum kaptanım.unlu mamülleri de hayatımdan çıkartmayı deneyeceğim inşallah.
🤗🥰 oh miss
İstanbul üniversitesi açık öğretim çocuk gelişimi kaptanım. teşekkür ederim 😍
Ne güzel 😍
Amin hepimizin hedefleri gerçek olsun insallah bir ara biz önce sonra resmi koyuyorduk kafaları gizleyip sabah yine çekeceğim kendimi hedefe ulaşıncaya kadar ay ay çekeyim diyorum bakalım nasıl birsey çıkacak ortaya
Cok iyi fikir gercekten motive ediyor ☺️ bende kendim icin cekeyim yarin
Pınarcım ben zaten 3 yildir Aralikli oruç mantigi ile besleniyorum.Kahvaltimi 12 den once yapmiyorum aldigim kilolar akşam çaylarinin yaninda yediklerim ,asiri tatli abur cubur tüketimi yuzunden.ee tabiki aralikli oruc ise yaramadi.Bu yuzden bu sefer diyet ve arslikli oruc şeklinde ilerliyecegim insallah.
Tabi aralikli orucla birlikte ne yedigmizde önemli canim diyetle birlikte bence güzel vericeksin 💙😍
Yarım saat koşu yapıverdim :KK25: toplam 330 kalori cepte :ıslık:
13 Ocak Cuma 9135 adım @Poldelya Pnrrr-12 Pnrrr-12
Ohhh süpersin 👍😍
Detoksumu diyetisyenle yapacağım canım. 3 günlük bir program. Daha hazırlamadı. Pazara kadar gelecek menüm. Gelince paylaşırım. Ben de çok merak ediyorum ilk kez böyle bir şey yapıcam. Umarım beceririm. ❤️
Tamam canim bekliyorm listeyi ozaman merakla bende 😍 becerirsin bence 🤗
Ben yatar arkadaşlar yarın malum nöbet var, kızımında yine ateşi var😔 herkese iyi geceler
Iyi uykular gecmis olsun cnm malesef bizde atesliyiz yine 🥲
bende cok ozledim canimm😍😍😍
Ne guzeldi eski gunler

Tmm kaptanim

Allah kolaylik versin canim

Hosbuldum canim nasilsin

Ben pazartesi normal oruca basliycam
Hamilelikte tutamadigim oruclari tutmaya basliycam insallah

Gecmis olsun canim insallah zamanla dahada iyi olursun
Allah kabul etsin simdiden canim🙏
13 ocak cuma

12.00
1 corba kasesi kadar mantarli tqvuk sote
3 dlm ekmek
2 mandalina

15.00
3 tane kremali biskuvi

18.00
Salata

Su 2lt
Pnrrr-12 Pnrrr-12
Zipzip- Zipzip-
Biskuvi görmedm afiyet olsn aksam baya hafif olmus cnm
Ah ah cok gecmis olsun hafize bizde atesliyiz bitmiyor hastaliklar malesef :(

Menülerini yazmayanlar yarina kadar yazsin kizlar cuma diye kacamaklar vardi yarindan itibaren cok güzel menüler bekliyorum 😍❤️ sabah limonlu suyumuzu icip güne basliyalim insallah en az 30dk yürüyüs veya leslie de eklersek süper olur ☺️

Back
X