Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar tüm derslerimden geçtim çok şükür.
İkinci dönemin derslerini bekliyorum.dua eden herkesten Allah razı olsun.psikoloji dersinden koşullu geçmişim dd ama ortalamam sayesinde problem yok çok şükür.Ustten ders alacağım nasipse 4 dersten zor geçtim 8 ders nasıl olacak bilmiyorum.insallah başarabilirim🙏
Allah yardımcın olsun canim 🥰
Eveeet Mavi takimim💙
Bu hafta bomba gibi gelelim insallah 💙😍 hepinize cok güveniyorum azimle bence hem güzel kilolar verip hem kirmizi takimi yenelim hemde incelip mutlu olalimm amin insallah😄😍
Bu arada kimler aralikli oruc yapicak bende deneyecegim 😍

@Mthn83
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
@Beyaz leylak
@Kinoalihatun
@karamelllim
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@succulentaski
@Jasminium84
@fesang
@Ilrazam
Bennnn aralıklı oruç askerlerimiz🤭
Pogaca disinda güzel cnm bugn cuma görmezden geldm artk temiz menüler gelsin 😍🤗 adimlarn güzel

Ellerine saglik kaptanim

🤗🌸😍💙

Irmik tatlisi cuma ödülü olsun onun disinda gayet güzel cnm adimlar da 😍

🤗😍 insallah cok iyiymis cnm bizimlede pylasirmisin nasil bir detoks yapacaksin belki katilanlar olur

Albeni görmuyorm cuma ödülü olsun yarin olmiycak eminim ❤️ gerisi gayet güzel cnm afiyet olsun adimlarn süper 😍

🤗😍❤️🌸

Tamamdir kaptanim

Nasil bir sistem uyguluyorsun canim merak ettim aralikli oruc gbi mi yoksa su diyetine mi devam ediyorsn sürekli ?

Allah basarilarni daim etsin canim ne okuyorsun

Sagol kaptanim 😍

Baklava cuma ödülü olsun cnm gerisi gayet güzel afiyet olsun adimlar ve spor sahane 👍😍💙
Tamam kaptanım bugün güzel bir menü gelecek👍

Yok canım bu topikteki bütün takımlarda kilo vermeye çalışıyoruz 😉
🫢 Tamam bu hafta yeşil takımlı olayım.
Anladığım kadarıyla mavi ve kırmızı takım var fakat yarışa girmek istemeyenlerden de mi bir takım yapıldı. Bir de sarı takım var o ne oluyor?

Günaydın kızlar

13 OCAK CUMA
ADIM
: 3.068

Bazi markalar temsîlidir😂

IMG_20230114_092105.jpg
Screenshot_2023-01-14-09-12-34-06_e940a2b342bdb16663db949e03e5f889.jpg

Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia

kelebek19 kelebek19

Kelebekçigim evet maalesef kalorim cok fazla oldu, farkindayim, insaallah cumaya kadar 1.500 ü gecmemeye calisicam. Neyse ki karbonhidrat oranıyla dengeledigimi dusunuyorum. Dünü ödül sayalım 😂😂

🫢 Tamam bu hafta yeşil takımlı olayım.
Anladığım kadarıyla mavi ve kırmızı takım var fakat yarışa girmek istemeyenlerden de mi bir takım yapıldı. Bir de sarı takım var o ne oluyor?
Iki takim yarisiyor kirmizi ve mavi
Yesil adim atmak istemeyen ve yarista olmak istemeyenlerden olusuyor
Sarı da sadece adim atılıyor

Günaydın kızlar

13 OCAK CUMA
ADIM
: 3.068

Bazi markalar temsîlidir😂

Eki Görüntüle 3191451 Eki Görüntüle 3191452

Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia

kelebek19 kelebek19

Kelebekçigim evet maalesef kalorim cok fazla oldu, farkindayim, insaallah cumaya kadar 1.500 ü gecmemeye calisicam. Neyse ki karbonhidrat oranıyla dengeledigimi dusunuyorum. Dünü ödül sayalım 😂😂
Afiyet olsun bomba bi menu olmus yediklerimi dusununce bende rahat 3000-3500 kalori aliyomusumdur hunharca yiyordum son bi kac haftadir hele 🙈😏

Seneyi devriyesi gelecek canim 😊 12 Martta baslamistim. Yavas veriyorum. İnsaallah kalici olur. (Dogum kilolarim)
Masallahhh
Ayni durumdayim benimde dogum kilolari senin basladigin kilodayim ve simdiki kilona dusmek istiyorum
Medine sen misin ? Hoş geldin, çok mutlu oldum seni görünce
Evett benim canim bende cok mutlu oldum sizleri gorunce
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn :21: :21: :21: :21:
Gunaydin canim
Günaydın kızlar 😍
Gunaydinlarrrr
Başlamak bitirmenin yarısı derler elbet gidecek canım hepsi
Insallah gidecek
Hamilelikte giydigim bol kiyaferleri giyyorum
Inat ettim buyuk beden elbise almiyorum kendimi salmamak icin
illaki bu kilolar gitmesi lazim
Günaydın kızlar 🤗 Gece bölük pörçük uykum oldu malesef atesi var mi cikar mi bakmaktan gozum kafam agriyo kac gundur uyuyamiyorum kaliteli simdi hala hafif yuksek atesi duser insAllah bugun guzdl bi menu planliyorum
Benim cocuklarda biri iylesiyo biri hastalaniyo
Insallah cikmaz atesi
Gunaydin canim

Afiyet olsun bomba bi menu olmus yediklerimi dusununce bende rahat 3000-3500 kalori aliyomusumdur hunharca yiyordum son bi kac haftadir hele 🙈😏
Sağ ol, bomba momba deme kız, dikkat çekmesin 😂😂 hunharca yemedim valla. 14:15 ten once sirkeli su sadece.
14:15 kahve ve yaninda ufak besinler
Yeme faslim 15:30 u geciyordu başladığında ve yatana kadar yedim 😉

Masallahhh
Ayni durumdayim benimde dogum kilolari senin basladigin kilodayim ve simdiki kilona dusmek istiyorum

Evett benim canim bende cok mutlu oldum sizleri gorunce

Gunaydin canim

Gunaydinlarrrr

Insallah gidecek
Hamilelikte giydigim bol kiyaferleri giyyorum
Inat ettim buyuk beden elbise almiyorum kendimi salmamak icin
illaki bu kilolar gitmesi lazim

Benim cocuklarda biri iylesiyo biri hastalaniyo
Insallah cikmaz atesi

Gunaydin canim
Düsersin dusersin merak etme, Allahın izniyle. Pes etme yeter ki.

Odul icin cok kalorili olmus sanki😁
Ya valla elimde degil, cocuklardan agzima lokma alamaya alamaya aksama dogru hâlsiz düsüyorum. E bi de istemsizce de olsa aralikli tipi oluyor. Basaramiyorum. Hani bu yediklerimden ben de memnun degilim.

I Ilyusa ben istemez miyim, sımsıkı doyurucu kahvalti, ama simdi yerimden kalksam, oglum pesimden gelecek. Kızım uyuyor, onu da uyandiracak. Mutfakta yanimda oturup oynasa, yok. Kucagima gelecek. Evde bir yetiskin daha olmasi lazim benim icin. Esim sehirdisinda görevde. Bikac saat bakici geldiginde ev islerini anca yapiyorum, koy-kaldir, sil-süpür, yemek..
Kendime bazen tabak anca..
Aksamlari anca biraz oynuyorlar, ben de yiyememenin gerginligiyle, sinirli sinirli tikiniyorum afedersin.

Bebişin mi var canım Allah bağışlasın 🥰sütün bal olsun yavruna ❤️

Afiyrt olsun canım 🧿🧿maşallah menün çok güzel benim sevdiğim tarzda bi menü ❤️❤️👏👏👏👏

Afiyet olsun canım ❤️ aşkitom sen çok az yemişsin akşam 🙁 sütlü filtre kahve vs mi içsen o tok tutuyor seviyorsan tabi 🥰
İkizlerim var canım Allah razı olsun amin inşallah. :dua:

Back
X