- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
Gecmis olsun neyin var halsizlik miBugün iyi değilim bugün yokmuşum gibi davranın sabah beri yatıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun neyin var halsizlik miBugün iyi değilim bugün yokmuşum gibi davranın sabah beri yatıyorum
Gecmis olsun canim neyin varBugün iyi değilim bugün yokmuşum gibi davranın sabah beri yatıyorum
İnsaallah, yap hemen.Bende oglani uyutuyorm smdi hemen bi ara ögün yapmaliyim kahve ile
Geçmiş olsunBugün iyi değilim bugün yokmuşum gibi davranın sabah beri yatıyorum
Teşekkür ederim kaptanımIyi eglenceler
Müthissinnn![]()
Canım bn biraz yoğunum sbh kahvaltı ile duruyorum sayılır açma domates peynir zeytin yedimSelam kizlar, bildirimlere bakicam.
kelebek19 durum raporu veriyorum:
12:45 gibi kahvalti yaptim, 433 kalori
Simdi senden rapor alayim
Kolay gelsin canim. Cok acsan aZ ye bence. Aralikli iyi geliyorsa devam tabi. Acmayi telafi etmek icin, aksam ye ama bence.Canım bn biraz yoğunum sbh kahvaltı ile duruyorum sayılır açma domates peynir zeytin yedim
Akşamki yemek ne bilmiyorum ama yiyeceğim artık mecbur çünkü gece uzunKolay gelsin canim. Cok acsan aZ ye bence. Aralikli iyi geliyorsa devam tabi. Acmayi telafi etmek icin, aksam ye ama bence.
Düşünmek istiyorumElime düştün kızım şimdi sen düşün,![]()
Darisi basina aminInsallah canim
Seni cok iyi anliyorum canim
Ayni seyleri bende yasiyorum
Aksama kadar dogru duzgun bisey yemiyorum aksam oluncada acliktan ne denk gelirse yiyorum
sadece hosuma gitti kullandigin kelime ufak besinler ona cok guldum:))
Basarmissin masallah 20 kg vermissin darisi basima
Gunaydin canim
Tamam devraldımCanım bugün nöbetteyim bugünlük belki kontrol falan edemem ama yarın bakarım Bugün yerimi sana devrediyorum![]()
İnsaallah ya, anliyorum cok iyi. Bu arada 10.000 atiyorumdur ama adimsayarim sorunlu ve teli ustumde tasiyamiyorum her zaman.Her kalori için 1 adım olmuş
Daha güzel bir gün olsun bugün inşallah. Valla geçen hafta boyu hafta sonu aldığımı vermek için çabaladım. 2 günlük mutluluk ne yaptı beni.
İyi yapmissin.Hiç susmuyor telefon, artık sessize alıyorum
Ah yaa, tamam insaallah. Aksamı kurtarirsin.@sara_28 @Willemijn- naber çıtır hatun adaylarıbenim bugün yeme açısından pek iyi gitmiyor
ayol hep benmi sizi uyarayın sizde beni uyarın azcık
öğle yemeğine çıkmadım ama akşama çıkarım 5 gibi inşallah sabah kahvaltı da da açma yedim
![]()
Yemek kaşığı ezmesi hiç dikkat çekmiyor![]()
Aynen. Mecbur yiyeceksin artik.Akşamki yemek ne bilmiyorum ama yiyeceğim artık mecbur çünkü gece uzunçok uyuyamam galiba o yüzden nasıl geçer şuan hiç bi fikrim yok
![]()
Kendiniz almiyorsaniz tabi :)Aynen. Mecbur yiyeceksin artik.Zaten muhtemelen hepsinden az az koyuyorlardir.
Aç karnına06.00 | 1 bardak limonlu su |
Kahvaltı 07.00 | Yumurta 1.5 Peynir 4 ince dilim hindi salam 1 dilim ekmek 2 tk tahinpekmez |
Öğle12.30 | yesilcay Kuruincir Yarimceviz |
Ara 14.00 | yesilcay Kendi yaptığım tatlı 1 dilim Tarif; Muz,yulaf ezmesi, yarim yagli sut ve pekmez, kakao dan yaptığım sağlıklı tatlım:) |
Akşam 16.00 | 1 büyük tabak salcali makarna ve ciğer 1 tk mayonez |
Güzel bir gün olmuş haftasonu olmasına rağmen tebrikler14 ocak cumartesi
Sabah 09.30
4 ince dilim sucuklu yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
Çay
Ara öğün
14.00
1 küçük muz
1 avuç leblebi ile kuru üzüm
1 fincan Türk kahvesi
Akşam. 16.30
Hamsi miktarını bilemedim fırında
Bol salata
5 6 ince dilim patates fırında
1 dilim ekmek
Su 3 litre olur
Adımı akşam atarım
Zipzip-
erenmothers
Akşam yemegin biraz dengesiz olmuş bence o yüzden sonradan yedin aman dikkat et Akşam yemekten başka bisey sürme ağzınaPerşembe
8.30 : simit
2 dilim peynir
domates
Ara : 1 lokum , kahve
Öğlen : fava
Bol dereotu ,soğan ,roka
Akşam .18
1 yumurta
Salata
1 bardak ayran
1 greyfurt
( Bu kadar olacaktı ve sabaha kilo vermiş olacaktım)
Fakat sonra 1 köfte , 1 lahmacun , 1 luppo ve 450 kalorilik bir şey daha yedim )
Adım: 5800
Zipzip-
Cordelia