Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıtane çikolata yedimAfiyet olsun canim. Baska yedin mi getirdiklerinden?
Oh masallah canim ne güzel zumba cok etkili sıkılaşmadaZumbaya başladım kaptanım 3 aydır yapmamıştım![]()
cok güzel masallah haticemTelefona göre 9 bin adimim var sabah büyük kızı kursa bırakırken saati takmayı unutmasaydim muhteleler 10000 çoktan geçmişti saate göre 6000 adım ancak dahaSpor annemden dönünce yapacagim
![]()
Eline emegine saglik kaptanim13-19 Ocak Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 60.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım erenmothers
Kırmızı Kaptan 64.25 @SebastianCheesecake Kırmızı 76.6 ✖ Cordelia
Kırmızı 81.45 Zipzip-
Kırmızı 64.9 @belmayne Kırmızı 71.9 @minerva1988 Kırmızı 60.3 @kayipdunya Kırmızı 79.95 ✖ Mavikus_
Kırmızı 75.1 @aypare ackerman Kırmızı 61.3 ✖ G Goklerce Kırmızı 70.0 D u t
Kırmızı-Sarı 69.1 Mavi Takım Pnrrr-12
Mavi Kaptan 78.3 @Ucmelekannesi Mavi 85.9 @Mthn83 Mavi 80.4 Beyaz leylak
Mavi 78.3 @Kinoalihatun Mavi 82.0 @karamelllim Mavi 80.2 ✖ @Fit mutlu anne Mavi 75.35 @succulentaski Mavi 62.2 Jasminium84
Mavi 66.75 @Ilazram Mavi 80.2 @fesang Mavi-Sarı 66.6 Yeşil Takım kelebek19
Yeşil Kaptan 57.8 @Willemijn- Yeşil 63.3 @sara_28 Yeşil 94.6
Tessekürlermerhaba kızlarrr nasılsınız
bu arada tek tek etiketleyemedim yeni gelen arkadaşlar olmuş. hepiniz hoşgeldiniz![]()
Yaaa cok tatli
Cok iyi masallah canim spor adim yakiyorMenüm
Kahvaltı:11.00
2 yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir
4 çeri domates
2 közlenmiş biber
Akşam:16.30
Pilav
Saç kavurma
Ayran
Salata
18.00 1bardak süt 1 mandalina
Su:2 litre
Spor:1 saat zumba(özlemişim)
7906 adım
Eki Görüntüle 3191666
Zipzip-
Cordelia
Pnrrr-12
Gendime corbasi nasil cnm icerigi afiyet olsun menün genel olark güzel ama biraz protein aradi gözlerim14 Ocak menüm
15.30
4 yk makarna
1 kase yoğurtlu brokoli salatası
1 dilim kabak tatlısı
19.00
1 kase gendime çorbası
1 Kase antep fıstığı
1 elma
Su: 2 lt
Pnrrr-12
Zipzip-
Adım sayım 14 Ocak Cumartesi: 6296
Cordelia
Eki Görüntüle 3191681
youtube da güzel videolar var. içlerinden seç canım.Zumbayı nasıl yapıyorsunuz yani evde mi salonda mı eğer evdeyse hangi videodan link atarmısınız, nöbet sonrası yapmaya ihtiyacım olacak![]()
Bıtane çikolata yedimbitter karam nöbet arkadaşımla yedik
![]()
Sorma o tabaklar yüzünden açlik saatlerimi uzattimEki Görüntüle 3191495
Dolu dolu bir tabak ile kahvaltim
Açlık ne değişik şey normalde bı patates kızartması falan olacakki yemek için sabirsizlaniyim ama şimdi şu tabak için![]()
Ben şimdi kahvslti yaptim kaptaniçeeemm inşallah bugün lesli yapacam yürûyüş yapamam dışarisi -14 dereceMerhabaa kizlar nasil geciyor gününüz yesilcay icildi mi sular iciliyormuben smdi biraz yürüyüse cikacagim oglumla ögleden sonra yine ugrarim
![]()
Ayy ne gūzel gerisi de gelsin insallah çok sevindim gercektenBugün çok çok daha iyiyim hamdolsun
Sağ ayağımda da canlanma var
Iyi aksamlar kizlar nasil gidiyor menüler coktan kapanmistir herkez yazsin menüsünü kontrol edicem benim takimdan yazmayan olursa sopa geliyor![]()
Afiyet olsun. Kapanmadi henüz. Geceye dogru yazacagim
Teşekkürleryoutube da güzel videolar var. içlerinden seç canım.
Seni gorunce aklima aşklarca geliyor
Şuan 10 buçuğa kdr dinlenme sürem sonra 12ye kdr çalışcam sonra 4 de kadr uyuyup 4 -8 arası tekrar çalışcamyatana kadar yeme sakin. Hakkın bittiii
![]()