Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar kızlar misafirimiz var gelemedim 2 günlük menümü vereceğim
Cuma
Sabah 12
1 adet muz
saat 14 30
1 kepçe kuru fasulye 1 dil tam buğday ekmeği
akşam 18 30
1 kepçe kuru fasulye 1 büyük kase salata 3 kaşık bulgur pilavı
2lt su

cumartesi menü
sabah 10 30
2 dil tam buğday ekmeği
1 yumurta 5 adet zeytin 1dil peynir 1fincan çay

ara
1 muz 2 ceviz
akşam 18 00
1 kepçe kuru fasulye 3 kaşık pilav 1 büyük kase salata
2lt su
Zipzip- Zipzip- @erenmothers
Cordelia Cordelia
Güzel menü muz kabız yapmasin dikkat et. Afiyet olsun balım.❤️😘

11.30
1 krep, 1 haşlanmış yumurta, 1 üçgen peynir,4 zeytin, 1 çk reçel,1 TK tereyağı

15.00 sade kahve, 3 parça cikolata

19.30 2 kepçe patates yemegi, zeytinyağlı karnıbahar salatası , 2 kuru incir

Şu:2 lt

@erenmothers Zipzip- Zipzip-
Çok güzel menü Afiyet olsun ❤️😘

Iki gunde yerim artik🤣🤣
Zipzip- Zipzip- çok mu seviyorsun baklavayi ben hiç sevmem ama soğuk baklavaya bayildim farkli bir perspektif katmis baklavaya .Bizim burda bir hoca vardi hindistanli ama yillardir Ingiltere de Amerikada farkli ulkelerde yasamis baklava hastasiydi adam sinifta bir sürü milletten insan vardi hergün baklava ile ilgili seyler anlatirdi:KK70:Türkler hic birsey yapmasa dünya mirasina baklava yeter diyordu 😀 dedim hocam soguk baklavsyi denediniz mi onu deneyin daha da hayran olacaksiniz .hemen nerden bulabilirim diye araştirmaya başladi:-)

Ben bugün batırdım. Duygusal yoksunluk yaşadım. Cokusteydim. Öğlene kadar yiyemedim. Öğleden sonrada durmaksızın yedim. Toktum aslında. Resmen o doluluk hissinin gitmesini bekleyip tekrar yedim. Yattım ama uyuyamadım. Keşke uyusaydim yeme boşluğu olurdu hiç değilse. Bu hafta sonu güzel dengelemeye düşündüm ama yapamadım. İnşallah yarın benim için daha güzel olacak 😔
Bugün adım yok.
Öğlenden itibaren dolapta var olan herşeyden yedim 😔

Zipzip- Zipzip- çok mu seviyorsun baklavayi ben hiç sevmem ama soğuk baklavaya bayildim farkli bir perspektif katmis baklavaya .Bizim burda bir hoca vardi hindistanli ama yillardir Ingiltere de Amerikada farkli ulkelerde yasamis baklava hastasiydi adam sinifta bir sürü milletten insan vardi hergün baklava ile ilgili seyler anlatirdi:KK70:Türkler hic birsey yapmasa dünya mirasina baklava yeter diyordu 😀 dedim hocam soguk baklavsyi denediniz mi onu deneyin daha da hayran olacaksiniz .hemen nerden bulabilirim diye araştirmaya başladi:-)
Turkish baklava😃 cevizliye daha cok bayilirim. Keske bayilmasam . Sıcak, soğuk, hatta ılık farketmez diyor musum:KK70::KK70:

Turkish baklava😃 cevizliye daha cok bayilirim. Keske bayilmasam . Sıcak, soğuk, hatta ılık farketmez diyor musum:KK70::KK70:
Piii baklava dediğin antep fıstığıyla olur 🤣🤣 baklavaya baklava demem kuş bokuyla yapılmazsa

Back
X