- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
12 den sonra sadece salata yemissin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 den sonra sadece salata yemissin
Allah razı olsunDualarimdasın kuzum![]()
Arayanlar sağolsun, kalktım içerim şimdiSen hele bi kalk bol bol su içiricem sana![]()
Gün gün iyiye gider inşallah canımHamdolsun
Bugün sol dizimi kaldırıp sabit tutabiliyorum
Sağ bacakta ağrı hissi var sol kadar gücü yok,
Elimle destekleyip kaldırıyorum
Güzel göründü menü gözüme afiyet olsun canim14 ocak cumartesi
Sabah 09.30
4 ince dilim sucuklu yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
Çay
Ara öğün
14.00
1 küçük muz
1 avuç leblebi ile kuru üzüm
1 fincan Türk kahvesi
Akşam. 16.30
Hamsi miktarını bilemedim fırında
Bol salata
5 6 ince dilim patates fırında
1 dilim ekmek
Su 3 litre olur
Adımı akşam atarım
Zipzip-
erenmothers
Makarna vize batiyor ama en azından öğün saatin erken afiyet olsun canim14.01.2023 Cumartesi
3Lt su henuz aadimim yok surekli yatiyorum pazartesiye kadar dinlenip atlatmayi dusunuyorum ama aksama kendimi biraz zorlayacagim
Aç karnına06.00 1 bardak limonlu su Kahvaltı 07.00 Yumurta 1.5
Peynir
4 ince dilim hindi salam
1 dilim ekmek
2 tk tahinpekmezÖğle12.30 yesilcay
Kuruincir
YarimcevizAra 14.00 yesilcay
Kendi yaptığım tatlı 1 dilim
Tarif;
Muz,yulaf ezmesi, yarim yagli sut ve pekmez, kakao dan yaptığım sağlıklı tatlım:)Akşam 16.00 1 büyük tabak salcali makarna ve ciğer 1 tk mayonez
erenmothers
Zipzip-
Cordelia
Akşama kadar bişey yememissin neredeyse canim . Afiyet olsunSabah 09.30
1 kk peynir
5 zeytin
Öğle 13.30
2 yumurta
1 avuç fındık
Akşam 18.00
1 ayran ve şefin salatası
Zipzip-
erenmothers
Merhaba hoşbuldum canımmerhaba kızlarrr nasılsınız
bu arada tek tek etiketleyemedim yeni gelen arkadaşlar olmuş. hepiniz hoşgeldiniz![]()
Afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı:11.00
2 yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir
4 çeri domates
2 közlenmiş biber
Akşam:16.30
Pilav
Saç kavurma
Ayran
Salata
18.00 1bardak süt 1 mandalina
Su:2 litre
Spor:1 saat zumba(özlemişim)
7906 adım
Eki Görüntüle 3191666
Zipzip-
Cordelia
Pnrrr-12
Güzel menü canim afiyet olsun14.01.23
11.30
1 krep, 1 haşlanmış yumurta, 1 üçgen peynir,4 zeytin, 1 çk reçel,1 TK tereyağı
15.00 sade kahve, 3 parça cikolata
19.30 2 kepçe patates yemegi, zeytinyağlı karnıbahar salatası , 2 kuru incir
Şu:2 lt
erenmothers
Zipzip-
Akşam hafif olmuş menüde güzel göründü kaptanım afiyet olsun
Sorma o tabaklar yüzünden açlik saatlerimi uzattimdediğin gibi yiyecegim seyddn zevk almadigim icin açligimi umursamiyorum :)
![]()
Rabbim zihin açıklığı versin .Bu mesajı gören yavruma dua edebilir mi?
Yarın bilsem sınavına girecek, normalde sınav mart ayındaydı bir anda erkene alındı hazırlanamadı hiç pek heyecanlıyız
Ahhh o kadar tanıdık ki anlattiklarin canim.Ben bugün batırdım. Duygusal yoksunluk yaşadım. Cokusteydim. Öğlene kadar yiyemedim. Öğleden sonrada durmaksızın yedim. Toktum aslında. Resmen o doluluk hissinin gitmesini bekleyip tekrar yedim. Yattım ama uyuyamadım. Keşke uyusaydim yeme boşluğu olurdu hiç değilse. Bu hafta sonu güzel dengelemeye düşündüm ama yapamadım. İnşallah yarın benim için daha güzel olacak
Bugün adım yok.
Öğlenden itibaren dolapta var olan herşeyden yedim![]()
Yarın aralıklı oruca başlanacağı için bugün biraz fazla kaçmış sanki afiyet olsun canimSlm.kizlar iyi akşamlar gün yoğun geçti nasılsıniz hersey yolunda inşallah şuraya dolu dizgin menumu yazayım yarın aralıklı oruç başlıyorum inşallah
Sabah
Menemen 2 3 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
Öğlen
Kısır yapmıştım zeytinyağlı 1 tabak
2 Elmalı kurabiye
Aksam
Lahana sarma
Yoğurt
Mantar çorba
Aralarda 1 portakal ve 1 avuç badem ceviz dut karışımı yemiştimZipzip-
Pnrrr-12 adım az kaldı tamamlayıp atacağım
![]()
Hafif güzel bir menü afiyet olsun canim
Yoğunum canımTamam canim. Napiyorsun??
Aynen ya, bu gece temizliyim
Tövbeee.
Afiyet olsun
Fesooğ kızım bana magnolia yapmış koca bir kavanozGün gün iyiye gider inşallah canım
Rabbim şifa versin canımİyi geceler kızlar gece adres düşürücü verdim artık düşmeyince korktum şükür biraz uyuduk ama derin değil sabah anneme gittik öyle uykusuna yatırdım çocuk baya bi kalkmadı aşırı halsizlik vardı hemen acile götürdük artık boğazında yüksek enfeksiyon var dedi antibiyotik kullanıp kontrole gelmesi gerek mutlaka dedi doktor kendim de gözüktüm hiç halim yoktu serum aldım küçük bi doz şükür bakalım menümü yazıp hemen uyumaya çalışacağım aşırı yorgun uykusuz ve halsizim cidden olan yenice uyuttum
Çok şükürHamdolsun
Bugün sol dizimi kaldırıp sabit tutabiliyorum
Sağ bacakta ağrı hissi var sol kadar gücü yok,
Elimle destekleyip kaldırıyorum
Kaptan gibi kaptan be
çok geçmiş olsun canım.İyi geceler kızlar gece adres düşürücü verdim artık düşmeyince korktum şükür biraz uyuduk ama derin değil sabah anneme gittik öyle uykusuna yatırdım çocuk baya bi kalkmadı aşırı halsizlik vardı hemen acile götürdük artık boğazında yüksek enfeksiyon var dedi antibiyotik kullanıp kontrole gelmesi gerek mutlaka dedi doktor kendim de gözüktüm hiç halim yoktu serum aldım küçük bi doz şükür bakalım menümü yazıp hemen uyumaya çalışacağım aşırı yorgun uykusuz ve halsizim cidden olan yenice uyuttum
Teşekkürler canım12 den sonra sadece salata yemissinafiyet olsun.
![]()
Selam kızlar;
(Adim saymadim, ayri mesajda arayip yorulmayin liste yaparken de)
14 OCAK CUMARTESİ
Zipzip-
Cordelia
kelebek19
Eki Görüntüle 3191727
13 Ocak
Sabah yoğurtlu elmalı smoothie
Öğlen 1 çavdarlı roll ekmek, 1 yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin domates 2 tatlı kaşığı reçel ve limonlu yeşil çay
Yağ yakıcı kahve ve lifalif bar
Akşam pırasa yemeği 3 kaşık erişte 2 kaşık yoğurt
Ara latte ve 1 avuç kabak çekirdeği
2 lt su ,5.001 adım 2 mil leslie
14 Ocak
İlk öğün öğlen manda peynirli açık pideve ayran
Ara kakaolu puding bir kâse
Akşam bezelye yemeği, 2 kaşık pilav
Ara sade kahve 2 kare çikolata 1 avuç kabak çekirdeği
1.5 lt su
Cordelia
Zipzip-
erenmothers
Hafif güzel bir menü afiyet olsun canim
Geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar gece adres düşürücü verdim artık düşmeyince korktum şükür biraz uyuduk ama derin değil sabah anneme gittik öyle uykusuna yatırdım çocuk baya bi kalkmadı aşırı halsizlik vardı hemen acile götürdük artık boğazında yüksek enfeksiyon var dedi antibiyotik kullanıp kontrole gelmesi gerek mutlaka dedi doktor kendim de gözüktüm hiç halim yoktu serum aldım küçük bi doz şükür bakalım menümü yazıp hemen uyumaya çalışacağım aşırı yorgun uykusuz ve halsizim cidden olan yenice uyuttum
Fesooğ kızım bana magnolia yapmış koca bir kavanoz![]()
Saol canım Allah razı olsun Rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin insAllahRabbim şifa versin canım![]()
Saol canım Allah razı olsunçok geçmiş olsun canım.