• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun canım. Ben de hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı ama kulak ağırınca başka çare kalmıyor. Çabucak iyileşir umarım :KK200:
Kulağında çok fazla pislik varmış o yüzden kulak zarını göremedim dedi daml söyledi bakalım kullanacagiz. Sağol canim

Gunaydinlarr 🥰
Hastanede sıra bekliyorum kız iyilesmedi ilaçsız olmayacak kulağımda ağrıyor demeye başladı . Akşam benimde hiç halim yoktu yattım durdum giremedim buraya menümü fırsat bulunca yazacağım hemen
Gecmis olsun canim cok kötü degl demis doktor sevindim hemen toparlar insallah 🙏
Amin canim
Cik sukur troid disinda bi saglik sorunum yok
Akilik su ne oluyo hic duymadim

Surekli evdeyim canim
Bebekle cikamiyorum cok soguk
Kizimida arabayla goturup getiriyorum okula

Bugun normal oruca basliycaktim uyanamadim sahur icin

Gunaydin kizlarr

Arabayla yada otobusle felan goturme imkanin yokmu canim
Evde leslie veyatta baska spor yapma sansin yokmu canim bebek uyurken felan yapsan enazindan haftada 3kerw yapsan kardir ☺️
ohhhh yarasın :KK70:

sağol canım kaptanım :KK4::KK60:

sağol kuzum :KK200:

sağol canım :KK60:

ahhh canımm inşallah bana fazla fazla yarar o ödem suyun
yine tiroidden kaynaklı ödem tuttu vücudum :KK43:
cumaya kadar atabilirim inşallah
Atarsin insallah canim 💙
Herkese günaydın 🙂 bugün bende rahatsızım biraz birde dün alışveriş poşetlerini eve çıkarıyım dedim ağırdı hepsi de boynum omuzlarım hep tutulmuş akşam masaj falan ysptı eşim ama hala kötüyüm hiç halim yok kolumu zor kaldırıyorum inşallah iş sakın geçer
Cok gecmis olsun 🌸
Şimdi bitirdim 30 dk ip atlama 2 mil lessie sabah sporu çok güzel
💪💙😍 süperrrsin
Ben 🙋🏻‍♀️
Birgün inşallah
🙏😍

Back
X