• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahve içiyorum. Kolay gelsin. İyiyim ben. Diyetteyim canım. Sen nasılsın gel artık akşam kahve sohbeti yaparız ❤️😘
Teşekkür ederim 💋 ben bazı ilaçlardan dolayı pek aktif olamıyorum buralarda canım.firsat buldukça gelip okuyorum çıkıyorum motive olmak için 👩‍❤️‍💋‍👩

Dikkat edin diye biyerlerimi yırtıyorum hala neler okuyor bu gözlerim?
Nerede ibret?
iki seferde çıkarsan olmazmıydı?
Yapmayın Allah aşkına, bedenlerimiz bize emanet, hor kullanmaya hakkımız yok.
Allah şifa versin ❤️

( ve bunu ben diyorum 😁)
Ah ah ablacım insan elinden gitmeyince anlamıyor işte🙄 eşimde kızdı arabada yarısını bıraksaydın ben getirirdim diye

Son düzenleme:
Selam kizlar, bildirimlere sonra bakicam. Acayip yoğunum yine. Oğlum hasta degil de hani bir kiriklik var vücudunda. İki gecedir saatlerce ayagimda, surup da verdim. Gunduz genelde neseli ama gece aci cekiyor yavrucagim. Ben de iki gundur zombiyim uyjusuzluktan. Saglik olsun tabi ki. Bahsedeyim.dedim. zaten hep yorgundum , simdi de ekstra iste 🥰

Aksama neler yenicek kizlar benimki biraz ciss olcak ama az yiycem insallah beyti kebabi yapcm esimin istegi üzerine 🥴😄
ben yedim günü kapattım kaptanım,
et dürüm yanına salata yedim

Annem ortalığın hastalığına yakalanmış o yüzden belirtiler daha ağır görünüyormus. Enfeksiyon değeri 50 çıktı. Tedavi ona yönelik oluyor şuan. Teşekkür ederim desteginize❤️
çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin

Back
X