Teşekkür ederimKahve içiyorum. Kolay gelsin. İyiyim ben. Diyetteyim canım. Sen nasılsın gel artık akşam kahve sohbeti yaparız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimKahve içiyorum. Kolay gelsin. İyiyim ben. Diyetteyim canım. Sen nasılsın gel artık akşam kahve sohbeti yaparız![]()
Teşekkür ederimben bazı ilaçlardan dolayı pek aktif olamıyorum buralarda canım.firsat buldukça gelip okuyorum çıkıyorum motive olmak için
![]()
Çok geçmiş olsun ciddi seviyede değildir umarım tedavisi olur canımAnnemi kardiyoloji ye getirdim. Kalp kapak yetmezliği göründüöğleden sonra sonuçları çıkacak. Kafamın içi dumanlı
![]()
HoşgeldinizOlsun hoşbuldum
Ah ah ablacım insan elinden gitmeyince anlamıyor işteDikkat edin diye biyerlerimi yırtıyorum hala neler okuyor bu gözlerim?
Nerede ibret?
iki seferde çıkarsan olmazmıydı?
Yapmayın Allah aşkına, bedenlerimiz bize emanet, hor kullanmaya hakkımız yok.
Allah şifa versin
( ve bunu ben diyorum)
Teşekkürler sizde takıma hoşgeldinizGeçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canımAnnemi kardiyoloji ye getirdim. Kalp kapak yetmezliği göründüöğleden sonra sonuçları çıkacak. Kafamın içi dumanlı
![]()
HosbuldumÇok geçmiş olsun ciddi seviyede değildir umarım tedavisi olur canım![]()
Hoşgeldiniz
Ortalığın hastalığı ne demek canım?Annem ortalığın hastalığına yakalanmış o yüzden belirtiler daha ağır görünüyormus. Enfeksiyon değeri 50 çıktı. Tedavi ona yönelik oluyor şuan. Teşekkür ederim desteginize![]()
Canım kaptanim akşam haşlama bulgur pilavı köfte yoğurt düşünüyorum.Aksama neler yenicek kizlar benimki biraz ciss olcak ama az yiycem insallah beyti kebabi yapcm esimin istegi üzerine![]()
Grip gibi geçiriyoruz ya onunki daha agirmisOrtalığın hastalığı ne demek canım?
ben yedim günü kapattım kaptanım,Aksama neler yenicek kizlar benimki biraz ciss olcak ama az yiycem insallah beyti kebabi yapcm esimin istegi üzerine![]()
çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versinAnnem ortalığın hastalığına yakalanmış o yüzden belirtiler daha ağır görünüyormus. Enfeksiyon değeri 50 çıktı. Tedavi ona yönelik oluyor şuan. Teşekkür ederim desteginize![]()
Çok geçmiş olsun![]()
Teşekkür ederimben yedim günü kapattım kaptanım,
et dürüm yanına salata yedim
çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin