Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Beni de aranıza alır mısınız?

ADINIZ: ( isteğe bağlı )badem
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:71.5
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: öğretmenim ama çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: bebişlerle aldım veremedim ama hep zaten yaşıylarımdan fazlalığı vardı.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kilo vermeye karar verdim . Daha sağlıklı daha güzel bir kadın olmak istiyorum .
Hos geldiniz.

İyi akşamlar herkese
Sabah
Üç domates
Yeşillik
Bir dilim peynir
İki az şekerli çay
İki yumurta

Oglenle akşamı saat 17 de dışarda yedik elimden geldiğince mezelerle doyurdum karnımı.
Bir büyük boy ayran
Közlenmiş domates biber soğan
Salata cacık
Yarım Adana
İki dilim ekmek
2.5 litre su
Yürüyüş yapamadım Leslie 3 mile yaptım adım sayisi 6486

İyi akşamlar herkese
Sabah
Üç domates
Yeşillik
Bir dilim peynir
İki az şekerli çay
İki yumurta

Oglenle akşamı saat 17 de dışarda yedik elimden geldiğince mezelerle doyurdum karnımı.
Bir büyük boy ayran
Közlenmiş domates biber soğan
Salata cacık
Yarım Adana
İki dilim ekmek
2.5 litre su
Yürüyüş yapamadım Leslie 3 mile yaptım adım sayisi 6486
Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28

Eklentiler

• 16786507376192606531291237219618.webp
    16786507376192606531291237219618.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 31
Canım nasıl tatlı istiyor anlatamam amaaaaa yemezler yarın sabah tartı var :KK6::KK6:
Tartıyı düşünüp dayan ,zaten uyuduk uyandık hoopp tatlı isteği de neymiş😉🤗
İyi akşamlar herkese. Menümü paylaşayım. Bügün bir kez daha şekersiz 21 gün diyetini aklıma koydum ama ilk dakikadan pişmiş havuçla fire verdim, olsundu, ilk günün günahı olmazdı😅

Sabah 11.30
2 yumurta ve 1 parça sucukla omlet,
1 avuç ceviz,
4 gün kurusu,
1 parça peynir,
Domates, salatalık, havuç.

Akşam 18.00
1 tabak pırasa yemeği (1 yk kadar bulgur vardı içinde),
1 tabak haşlanmış brokoli, fırında karnabahar karışımı,
1 büyük kase yoğurt.

Su:2 lt Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü🥰
12 Mart
7.00 Tarçınlı, hcgli Türk kahvesi
10.00 Smoothie
15.00 Minik bir muz
15.30 Kabak yemeği üzerine yoğurt onun üzerine de dünden kalan ızgara tavuk göğsü
An itibariyle bir yeşil elma sanki aciktim gibi
İki litre su
8920 adım Cordelia Cordelia
Eki Görüntüle 3216590
Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28
Kaptanım afiyet olsun.Nacizane tavsiyem akşam aciktiginda ayran,kefir gibi şeylerle geçiştirmeye çalışırsan çiğneme olmadığı için insülin yok denecek kadar salgılanır ve vücut yağ yakmaya devam eder😉🤗
12 Mart Pazar
9.30 mantarlı 2 yumurtalı omlet çeyrek yufka 2 zeytin Yeşillik 1 nescafe 1 havuç
13.00 6-7 yk kıymalı yumurta yeşillik
16.00 2 ceviz
18.00 1 kepçe kuru fasulye 6-7 yk bulgur pilavı 1 sb ayran Salata çeyrek ekmek
2 litre su

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sara_28 sara_28
Afiyet olsun canım çok iyi bir menü🥰
Meryemcim spora Cordelia Cordelia yi da etiketliyoruz😉🤗

Elhan Elhan saglik durumun nasil? Diyet yapabiliyor musun? Doktor dikkat etmeni soylemisti sanirim.
Teşekkür ederim bozişim. Antibiyotik tedavisi devam. Şimdilik bir sıkıntı yok. Baharatlı yiyecekler , gazlı içecekler dışında yediklerim rahatsız etmiyor. Bayağı kilo aldım açıkçası doktorumun haberi yok yeni başladım zaten. Kendimi iyi hissetmezsem konuşurum. Nisanda kontrolüm var bakalım helikobakter azaldı mı belli olur.

Kaptanım afiyet olsun.Nacizane tavsiyem akşam aciktiginda ayran,kefir gibi şeylerle geçiştirmeye çalışırsan çiğneme olmadığı için insülin yok denecek kadar salgılanır ve vücut yağ yakmaya devam eder😉🤗

Tavsiyen başim üzere tatlım.

Afiyet olsun canım ama 15.30 da günü kapatman çok erken olmuş o yüzden acıkmışsın elmanın üzerine azıcık tarçın döküpte ye tok tutmaya yardımcı olur :KK39:
Canım kahvaltıyı smoothie ile geçiştirince çabuk acıktım. Normalde öğün saatim bu kadar erken olmuyordu. Malum yarın pazartesi tutuştum birazcık. :KK51:

Öyle mi tamam teşekkür ederim :)

Meryem biz seninle bir zamanlar 8. Takımda beraberdik o zamanlar hamileydin. Ben geldikten kısa bir süre sonra gitmiştin ama ben seni hatırlıyorum. Kaptanımız Banuyla beraberdik. Benim ismim de Meryem adaş oldugumuz için unutmadım seni. :KK68: selamlar sevgiler 🌹

Teşekkür ederim bozişim. Antibiyotik tedavisi devam. Şimdilik bir sıkıntı yok. Baharatlı yiyecekler , gazlı içecekler dışında yediklerim rahatsız etmiyor. Bayağı kilo aldım açıkçası doktorumun haberi yok yeni başladım zaten. Kendimi iyi hissetmezsem konuşurum. Nisanda kontrolüm var bakalım helikobakter azaldı mı belli olur.
Allah şifa versin :KK60:

Bişey yemedim şu içiyorum 🤣

Geçmiş olsun kaptanım ben bunu görmemişim😔 Dikkat et e mi 💙🤗
Tavsiyen başim üzere tatlım.
Sağlığın elverirse tabi kaptanım 🤗önce sağlık🥰
Rica ederim 🤗
Meryem biz seninle bir zamanlar 8. Takımda beraberdik o zamanlar hamileydin. Ben geldikten kısa bir süre sonra gitmiştin ama ben seni hatırlıyorum. Kaptanımız Banuyla beraberdik. Benim ismim de Meryem adaş oldugumuz için unutmadım seni. :KK68: selamlar sevgiler 🌹
Yaa kızımın adı da Meryem🥰😍
Bişey yemedim şu içiyorum 🤣
Ben de🤭😅

Iyi aksamlar kizlar uyumadan yazaym dedim Menüm 11.03.2023

9:30 filtre kahve az sütle

10:50 1.5 kapya biber soteledim üzerine 5yk yogurt ve 3 ceviz

13:30 espresso milchshake :/ yine

16:30 3 hurma, 1yk keten tohumu, 1yk yulaf, 7 badem, 1 bardak sütle (metebolizma hizlandirici shake)

18:45 1 kase kabak corbasi, 4yk yogurt ile Ayran, 1 patates airfry de

12.692 Adim
2.5lt su
2 mil leslie
66BEB133-12FA-49BB-9883-CFD8375AAAF9.webp

Cordelia Cordelia sara_28 sara_28 Zipzip- Zipzip-

12 Mart menüsü

Uyanınca zeytinyağlı incir
Kahvaltı 10.30
3 YK omlet, 1 dilim domates,3 zeytin,3-4 dilim sucuk, yeşillik,yarım yufka,2 YK tahin pekmez

14.30 filitre kahve,1 YK tahinli un helvası,bir ısırık börek,birisirik elmalikurabiye(umarsin derler ya canım çekince tadına bakayım dedim😅)

16.10 2yk yoğurt, 3 YK gronola, 1 muz,1 mercimek köftesi

18.30 yağ yakıcı kahve
21.00 kefir
Adimim aşağıda, su 2 lt bir de rezene var Elhan Elhan , Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-12-23-26-29-357_com.huawei.health.webp
    Screenshot_2023-03-12-23-26-29-357_com.huawei.health.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 35
Back
X