- 13 Mart 2011
- 346
- 1.386
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yaptın kaptanımBugun biraz kardeşimle vakit geçirdim gelemedim aksam gecmise bakarim![]()
Teşekkür ederim hoş buldum
Tatlım kadın insandır erkekler insanoğlu kendi dogurdugumuz varlık mi sadece bizi mutlu edebilir. Biz mutluysak onlar mutlu olabilir. Tabi ki kendi kendimize.İyi ama erkeksiz kendi kendimize mi![]()
Bu pazartesi performansıni tebrik ederim kırmızı kaptan![]()
minik ergenbenim kızım 4 yaşında, aynı şeyleri söylüyor saçları kıvırcık düz olamaz mıymış, adını değiştiremezmiymis çünkü çok kötüymüş, artık tatlı değilim sadece güzelim diyor, dedesi ve babaannesi bebekken daha çok seviyormus onu vs vs....ne bu şimdi ergenlik mi
Zipzip- kaptanım çok özür dilerim,sabah tartimin pili bitmiş tartilamadim, çok yogundum giremedim akşama kadat
![]()
afiyet olsun canım
Ah ahh Elhanım daha neler varda.Eskiden daha beterdi şimdi manipüle edemiyor eskisi gibi.sana artık gücüm yetmiyor diyor birde.Hep derim ona dilinden şikayetçi olacağım ölünce diye.Her zaman böyle değil.Ama böyle olduğunda çekilmiyor.senin dedigini yapacağım bakalımKitabın cevap anahtarı yanlış basılmış dediğinde var ya karşimda olacaktı
Tatlım Allah yardımcın olacak ama onu bir güzel benzetmek için literatürünü geliştirmede. Bir süre ona benze bakalim her açığını değerlendir, evin huzurunu artıracağına bozgunculuk etmek nedir.kinoşum sen de kusura bakma. Kadınları üzen erkekler çıkmasın karşıma tutamıyorum kendimi.
Haklisin dostumCanım bir şey de dediğim yok da şimdi diyet sayfasında çikolatalar helvalar havada uçarsa olur mu?![]()
Önemli bir şey yoktur inşallah canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin sanaKadınsal bir takım sıkıntılar bitanem
Sana özelden yazayım bitanem çoook teşekkür ederimÖnemli bir şey yoktur inşallah canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin sana![]()
Tamam canımSana özelden yazayım bitanem çoook teşekkür ederim![]()
Adımların resmi var mı güzel anne20 Mart pazartesi
9.30 kaşarlı hindi fumeli tb tost salatalık havuç yeşillik 6 zeytin
11.30 elma
13.30 2 kepçe çorba Salata
15.00 sütlü kahve 1 hurma 5 badem bir kaç leblebi
18.00 2 rulo börek 3 sarma 4yk yoğurtlu makarna 1 kurabiye (güne gittim)
2litre su
Zipzip-
Hallederiz
7461 adımCordelia
Aynen bu çay içeyim ben deakşamları sıcak birşeyler içmek iyi geliyor![]()