- 18 Mart 2018
- 31.123
- 124.316
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim çok sukur doğum kilolarını vermeye geldimHoşgeldin kuzum nasılsın
Teşekkur ederimHoşgeldin aramıza
Afiyet olsun canım![]()
İyidir biraz üzüldüm az önce eşimle şarkı dinlerken Gökhan özen denk geldi ben çalışmaya gittiğim bir gün annem ne kadar kaset CD poster varsa çöpe atmıştı o geldi aklıma çocukça gelebilir ama tek tek harçlıklarını biriktirerek almıştım ilk albümü bile vardı şiir defterlerimi de atmıştı aynı gün
Canım benim selam. Bu hafta düğün var epey yoğun olacağım haftaya buradayım.
Hayırlı olsun canımCanım benim selam. Bu hafta düğün var epey yoğun olacağım haftaya buradayım.![]()
Selam canım sende Allah’a emanet ol Salı görüşmek üzereSelam güzeller güzeli fit hatunlar Salı burada olacağım inşallah. Hepiniz Allah'a emanet olun![]()
Zaten bir başlarsan gerisi gelir canım niyet et yeterÇok haklısın canım, dışarda işim olunca ödem atıcı bişey yapamıyorum.
Artık düzenli bişeyler yapmam lazım, yemeyi düzene koymam lazım, 3 gündür ödem çok, ağrım çok. Damar açıcı bişeyler yapmalıyım, sudan çıkmış balık gibiyim, bir an önce toparlanmalıyım
Afiyet olsun canım26 nisan
Sabah iki sahanda yumurta
Bir dilim ekmek
Oglen
Bir tabak menemen
İki dilim ekmek
Bir kase yoğurt
Akşam
Bir tabak menemen
Bir kase puding
İki litre su
Cordelia
BizKızlar şuan kim bakıyor bu sayfaya kimi etiketlemek lazım ben yarın başlayacak diyete baya kilo aldım![]()
Çok güzel menünün afiyet olsun canımKahvaltım
2 dilim tam buğday ekmegiyle tost
Şekersiz çay
Akşam
6 yemek kaşığı nohut
3 ymek kaşığı pirinç pilavı
Cordelia
Evet normalde yapıyorum bugün yapamadım malesefÇok güzel menünün afiyet olsun canım
Yürüyüşte yapıyor musun?
Hayırla büyüt bebeğini canımİyiyim çok sukur doğum kilolarını vermeye geldim
Bi kısa özet gecebilirmsn grup ile ilgili benden sonra bir değişiklik olmuş mu bilgim yok