Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur canım. Üzülme hemen tuzlu yediysen vücut su tutmuş olabilir1 günde 400 gr alınmaz ki alıcak bişeyde yapmadım bu be şimdineyse moral bozmaya gerek yok daha sıkı sarılıcaz benim başlangıç kilomu bu tartı üzerinden başlatalım olurmu
![]()
Cordelia
Evet canımKizlar yarın tartı bildirimi olucak değil mi
Geçmiş olsun canımBirkac gündür diyete dikkat edemedim. Hastalandimzumbaya bugün kaldığım yerden devam ediyorum
Bugünkü kilom 78.9![]()
Günaydın canımGünaydınlar hanımlar![]()
Günaydıngünaydın kızlar![]()
GünaydınHerkese günaydın![]()
![]()
![]()
Böyle yaparsan olmaz. Negatif olmak iyi değil. Pozitif ol kilo neymişAşırı derecede zorlanıyorum bu sefer,insülin direncimmi oldu bilmiyorum öncede çok kontrollüydüm şimdi birden bi yemek yeme isteği geliyo lastiği patlak araba gibi yokuş aşağı gidiyorum kontrol etmem çok zor oluyo çok üzülüyorum ben böyle değildim bu beni piskolojik anlamda çok yıpratıyo nasıl atlatıcam bunu hiç bi fikrim yok burda daha kontrollü olurum diye düşünüyodum ama hala aynıyım![]()
Tmm dikkat et canım. Ben ee yarın tartışacağız acil bi işim çıktı dışarıdayım.günaydın kızlar
bu haftayı çok kötü geçirdim, dün tek öğünle kapatıp bugün tartılırım diyordum ama dünü de batırdım
ve anlıyorum ki 1,5-2 kg almış durumdayım ama tartıda o rakamı görmeye hazır değilim
o yüzden haftaya cuma tartılıp bildirim yapacağım benCordelia
İyi tatiller canımCanım evde değilim. O nedenle çok sık gelemiyorum. Azcık tatil yapayım dedim. Hergün dışarıda olunca yoğunum![]()
Hayirli olsun başlangıcınGünaydınnn..
Yeniden başlıyorum inşallah..Cordelia
diyete hızlı bir giriş yaparak sabah 1 simit yedimdevamını toparlamaya çalışacağım inşallah.. desteklerinizi bekliyorum.. özellikle emziren anneler bu tatlı krizleriyle nasil baş ediyorsunuz.. aniden açlık bastırıyor tatlı birsey yemeden kendime gelemiyorum
![]()
Hayırlı olsun başlangıcın5 günde -1400 üzüldüm ama olsun yinede
72.900
Biri kulağımı mi çinlattiHayırlı olsun başlangıcın
6 olacağız derken 8 lere geldim. Haydi bismillah![]()
Teşekkür ederim sağ olun , iyileşir iyileşmez aninda başlıyorum ,Geçmiş olsun canım![]()
1 kg kurt dökülmüşBu ara yoğun geçiyor düğün dernek katilimim var. Bayada aktif katılım
Sonuç 80.6
-1 kilo fark var![]()
Günaydın, o uyku arasıydı, şimdi kalktımGünaydın ablacım hem kapatiyon hem açıyon senin işin zor![]()