- 18 Mart 2018
- 31.124
- 124.317
- 598
- 35
Oh oh madem öyle kilo vereceksin git herhangi bir düğün salonundan içeri gir, epey kurt döktükten sonra yanlış gelmişim de çıkKalanlar olmuş dün gece tamamladım ama bünye yapıyor. Bı düğüne daha açığım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh oh madem öyle kilo vereceksin git herhangi bir düğün salonundan içeri gir, epey kurt döktükten sonra yanlış gelmişim de çıkKalanlar olmuş dün gece tamamladım ama bünye yapıyor. Bı düğüne daha açığım![]()
Ben o kiloda olsam kafayı duvara vurmak nedir
Sen de miBiri kulağımı mi çinlatti![]()
Ben deBen o kiloda olsam kafayı duvara vurmak nedirbunu koyarım
Günaydın canim oyle yapHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Tartılmayı unutup 1 bardak suyla ilk ilaçlarımı içtim
Bende mi yarın tartılsam
Ben de tatlım...bu sabah 72.5 geldim. Çok üzülmedim tatlım. Sağlıklı bir diyetim olmadığı için normal yani. Bir şeyler yapmanın zamanı geldi geçiyor iyi bir karar almak lazım.Sen de mi![]()
Bende su +bitki çayı içmiştiiimmm o + ondaan nHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Tartılmayı unutup 1 bardak suyla ilk ilaçlarımı içtim
Bende mi yarın tartılsam
Evet nerde kaldı kiBen de tatlım...bu sabah 72.5 geldim. Çok üzülmedim tatlım. Sağlıklı bir diyetim olmadığı için normal yani. Bir şeyler yapmanın zamanı geldi geçiyor iyi bir karar almak lazım.pastelfit im gelseydi yarisirdim onunla
![]()
İçmeden tartılsaydın yaBende su +bitki çayı içmiştiiimmm o + ondaan n
Hadi hayırlı olsun.. bebis var sanırım. Emziriyor musun? Nasıl bir diyet yapmayı planlıyorsun canımGunaydin herkese
77 ile diyete basliyorum ilk hedefim 70
Hepimize kolay gelsin
Evet 7 aylik bir kızım var bastan beri fazla emen bir bebek degildi 6 ay dolana kadar zor emzirdim sonra bıraktıHadi hayırlı olsun.. bebis var sanırım. Emziriyor musun? Nasıl bir diyet yapmayı planlıyorsun canım
Unuttum kiİçmeden tartılsaydın ya