- 25 Ağustos 2019
- 62.201
- 119.109
- 698
- 31
Oğleden sonra hareket edince mutlaka ediyosun oyüzden yakmış oluyosun ama akşamdan sonra oturduğumuz için hep durum değişiyorr genede dikkat edersin öğleneMoral verdin vallahi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğleden sonra hareket edince mutlaka ediyosun oyüzden yakmış oluyosun ama akşamdan sonra oturduğumuz için hep durum değişiyorr genede dikkat edersin öğleneMoral verdin vallahi![]()
inşallah canımMuhteşem gitmişsin ama akşama birazsalmissin ama bence toparlarsin
yarın geçsin bir an önceNiye gerginsin tatlım Afiyet olsun![]()
Çook haklısın spor insanın enerjisini artırıyor. Ben de yürüdüğümde ya da spor yaptığımda daha mutlu ve aktif hissediyorum kendimiOğleden sonra hareket edince mutlaka ediyosun oyüzden yakmış oluyosun ama akşamdan sonra oturduğumuz için hep durum değişiyorr genede dikkat edersin öğlenebenim birşey cok canim çeksin öğlen yerim ondan sonra sporu ediyorum bakma ben hayatımda spor etmezdim amaa spor yapıncada vücudumun rahatladığını anladım pozitif enerjimi yükseltiyor cidden cok iyi geliyo mutlaka yapıyorum asla spor bana göre değildi
Tuzlu ayran tansiyon çıkarırGercekten dogru mu bu
Yaaa dimii hic beklemezdim kendimdenÇook haklısın spor insanın enerjisini artırıyor. Ben de yürüdüğümde ya da spor yaptığımda daha mutlu ve aktif hissediyorum kendimi![]()
El mecbur, saldımAboovvv kız bırak kendine eziyet sal gitsin![]()
Evet canım, 16 da evlendim, Almanya ya gelin geldimYaaa çok genç yastamı evlendiniz acaba![]()
Valla, kuruyan çamaşırları hep ütüleyip kaldırıyordumYok artıkk![]()
Kahvaltı | Menemen 1.5 dilim wasa Salatalık Yesillik Lor peynir maydanoz dereotu Çay 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 1 tatlı kaşığı tahin pekmez |
Ara | Bitki çayı Kayısı kuru Badem |
Ara | Türk kahvesi Yeşil elma |
Akşam | 1.5 lahmacun Yeşillik |
Ara | 200 gr kek 4 dilim soğuk baklava |
Su | 2.5 litre |
Adim | 7192 |
Evet gerçekten yoğun bir haftasonu pazartesi daha aktif okuduğum umarım eksilerde gelirim yarım -50 gr beni havalara uçururIyi aksamlar mavis hatunlar nerede menu ve adimlar herkes haftasonu yogunlugunda mi yoksa bir ses verin
USER=444639]Cordelia [/USER]
@Jasminium84
@Suskunkardelen
60kiloyum
@Meryem1306
@Tesnim1903
ZincirKirma
Bende genelde kacamaklarim 15 ile 20 arasi oluyor neden acaba günün stresini o saatlerde atıyorum sanirumOlsunnn asıl akşam yemeği önemli akşamdan sonra başlıyo kilolara almaya
Tebrikler harika olmuşEveeet
13 Mayıs menüm
Sabah sade Türk kahvesi
Kahvaltı 11.30
4 kaşık yulaf, muz, 3 ceviz, tarçın, 1 tatlı kaşığı harnup özü
Eki Görüntüle 3247280
2. Öğün 17.30
8 minik köfte 4 kaşık yoğurt bir kase kinoalı karabuğdaylı salata
Eki Görüntüle 3247282
Su 2 litre
9000 adım
Birazdan da bir kupa yeşil çay
Ama ben nasıl etiket yapacağım bilmiyorum![]()
Galibaa canımm o saatlerde yemeği sevdiğimiz için bide uykuya cok var diye de yemek istiyoruzBende genelde kacamaklarim 15 ile 20 arasi oluyor neden acaba günün stresini o saatlerde atıyorum sanirum
Rabbim bağışlasın torunlarını evlatlarını eşini severekmiEvet canım, 16 da evlendim, Almanya ya gelin geldim
Niye üzgün ettinEl mecbur, saldım![]()
Bal kuşum güzel rakibim13 .05. 2023 cumartesi
Kahvaltı Menemen
1.5 dilim wasa
Salatalık
Yesillik
Lor peynir maydanoz dereotu
Çay
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1 tatlı kaşığı tahin pekmezAra Bitki çayı
Kayısı kuru
BademAra Türk kahvesi
Yeşil elmaAkşam 1.5 lahmacun
YeşillikAra 200 gr kek
4 dilim soğuk baklavaSu 2.5 litre Adim 7192
Zipzip-
Cordelia
Mavikus_
Aynı menü var misafirlik bitirdi beniBal kuşum güzel rakibimkekler soğuk baklavalar ne zaman ara oldu
böyle devam canımm
![]()