- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Çıtırım elhoşum ekürim,çok mutlu oldum şimdi sağol bitanesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıtırım elhoşum ekürim,çok mutlu oldum şimdi sağol bitanesi
Tutamazz vallahaaa hain gaza geldimmSüpeeerbir kilon girmiş bile iniş başladıysa kimseler tutmasın bizi
hadi inşallahh
![]()
Bende bilmiyorum canim neden emoji kullanamadigimi bilen var mi acabaTeşekkür ederim maviş kaptanımEmojiler neden donuk acaba
![]()
Super eksi canim tebrik ederimGünaydınnllaaarrrrrr
Cuma yani 12 mayısta
76.7 dim
Bugün 15 mayıs
75.7 olmuşumm
Eki Görüntüle 3247666
Elhan
Cordelia
Zipzip-
Estagfurullah canim benim sen iyi ol yeterki kilo elbet toparlanir ozel bisey mi neden canin sikkin anlatmak istersen dinleriZik gündür aktif değildim, yediğime içtiğime de dikkat etmedim hiç, hem uykusuzum iki gündür hem de canım sıkkın
kusura bakmaMavikus_ kaptanım
bugün daha dikkatli olacağım inşallah
Cok iyi vermissin canim masallahGünaayydııınn
11 Mayıs 78.5 ile guruptan bir gün önce başlamıştım
12 Mayıs 77.6 idim
15 Mayıs 76.7 olmuşum
3 günde 900 gram gitmiş
Toplamda 1.8 vermişim
Eki Görüntüle 3247658
Cok tesekkur ederim kaptanim duzeldiEmoji bıraktığımız ekranda üçlü noktalar var sagdan ilk uclu noktaya tıkladığında [ ] bu isareti göreceksin ona tikladiginda duzelecek
Günaydın canim takimlar cuma kuruluyor cumaya ekleriz senide
Günaydın canim![]()
Guzel eksi canim tebrik ederim
Gunaydin canimGünaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün diliyorum![]()
Hep mutlu ol bitanemÇıtırım elhoşum ekürim,çok mutlu oldum şimdi sağol bitanesi![]()
![]()
![]()
Hep berabercene inşallah canım benimHep mutlu ol bitanem![]()
Sonuclarla birlikte ben paylaşacagim kaptanımKaptanimZipzip- bizim kilomuzu sen mi paylasacaksin bizde burada paylasiyor muyuz ilk kaptanligim bilmiyorum
![]()
Kaptanlar özelden birbiriyle paylaşabilirKaptanimZipzip- bizim kilomuzu sen mi paylasacaksin bizde burada paylasiyor muyuz ilk kaptanligim bilmiyorum
![]()
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün diliyorum![]()
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim ❤Günaydınnllaaarrrrrr
Cuma yani 12 mayısta
76.7 dim
Bugün 15 mayıs
75.7 olmuşumm
Eki Görüntüle 3247666
Elhan
Cordelia
Zipzip-
Günaydın kaptanim ❤Günaydın![]()
Cuma günü bildirim yaparsin canimKilo bildirimi yarin yapsam olur mu bugün unuttun çıktım evden
Günaydın kaptanim ❤Günaydın masterfit![]()
![]()
![]()
![]()
Aminn çok çok teşekkük ederimCasminim Allah gönlüne ferahlık versin. Seni üzen , sıkan her ne varsa çeksin gitsin.![]()
sağol kaptanımmEstagfurullah canim benim sen iyi ol yeterki kilo elbet toparlanir ozel bisey mi neden canin sikkin anlatmak istersen dinleriZ