Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kaptanim ❤
Canim kaptanim tesekkur ederim iyiki rakibem sen olmussunKaptanlar özelden birbiriyle paylaşabilir
Şaka tabiilk kaptanlığının sevimliliğini yirim senin
Ayy cumadan beri bekliyormuş alıntı
Mavis takimin guzel ve fit bayanlari. muhtesem bir motivasyon konusmak yapamayabilirim. Ben hepimizin elinden geleni yapacagina eminim. Yaz yaklasiyor ve fazlaliklardan kurtulmak icin muhtesem bir zaman.Hep birlikte basarabiliriz ben buna yurekten inaniyorum. Bugun odullerimizi yapip kalan alti gunde guzel menuler ve en az 6000 adim ile cuma gunu cok guzel sonuclar alacagimiza eminim. Baslasin bakalim yaris.
Cordelia
Jasminium84
S Suskunkardelen
@60kiloyum
M Meryem1306
@Tesnim1903
ZincirKirma
![]()
Sirkeli su içmeye başladım şimdi de sabahlarıGunaydin mavi takimin guzel ve fit bayanlari
Cordelia
Jasminium84
S Suskunkardelen
@60kiloyum
M Meryem1306
@Tesnim1903
ZincirKirma
bugun baslangic yapmak icin cok guzel bir gun onumuzde 6 gun var ve biraz dikkat ve biraz da sporla kirmizi takima fark atacagiz insallah.hadi guzel bir kahvalti yapalim oncesinde su icmeyi unutmayalim![]()
Afiyet olsun ne güzelmiş çorbanın adı12 Mayıs
Açkarna ; tarçınlı türk kahvesi
Leslie 2 eşliğinden sonra
Filtre kahve
Üstüne kahvaltı
2 Yumurta omlet
Maydanoz
Salata
3 zeytin
Öğlen ;
Iki kuru hurma
Ananaslı yeşilçay
Akşam;
VIcdan çorbası(detox)
Bol kıvırcıklı salata
Havuc
Tavuk
Maydanoz dereotu eşliğinde
Yatmadan iki saat önce
Yoğurt kürü(pulbiber,limon,karbonat)
Boll su 2 lt
Cordelia
Zipzip-
Elhan
Etiket bildirimi bana gelmemiş kaptanımGunaydin herkese bizim kizlar bugun bildirim yapmayi unutmayin lutfen
Cordelia
Jasminium84
S Suskunkardelen
@60kiloyum
M Meryem1306
@Tesnim1903
ZincirKirma
Hayrolsun inşallah canımik gündür aktif değildim, yediğime içtiğime de dikkat etmedim hiç, hem uykusuzum iki gündür hem de canım sıkkın
kusura bakmaMavikus_ kaptanım
bugün daha dikkatli olacağım inşallah
inşallah canımm, teşekkürlerHayrolsun inşallah canımçabuk geçer inşallah
![]()
Hahahahaha gel beraber içehhAyy cumadan beri bekliyormuş alıntıüç çocuklu hayatta hem çalışıp hem de her şeye yetişmeye calisinca böyle oluyor kaptanım
Sirkeli su içmeye başladım şimdi de sabahları
Afiyet olsun ne güzelmiş çorbanın adı
Tebrikler
Etiket bildirimi bana gelmemiş kaptanımokurken gördüm.Simdi yapacağım bildirimi
Hayrolsun inşallah canımçabuk geçer inşallah
![]()
Ben tartildim eve geldim -400
Bu ne güzel sürprizBen tartildim eve geldim -400![]()
Cuma 63.6 olarak bildirim yapmissin cumaya eksiye düşersin canim
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤Ben tartildim eve geldim -400![]()
Canim kaptanim tesekkur ederim iyiki rakibem sen olmussun![]()
Kolay gelsin kaptanım.Cok fazla eksik bildirim var temizlik yapiyorum sonuclar sonuclari ilerleyen saatlerde açıklarım 3 4 gibi olabilir
Teşekkür ederim kaptanım ❤Kolay gelsin kaptanım.![]()
İnşallah canım İnşallah hepimiz için güzel günler güzel başlangıçlar yakındırPazartesi çok güzel başlangıçlarin olsun tatlı sarammm![]()
Iyi gunler canim sabit olmanda guzel ❤
Başlangıcın hayirli olsun canim❤Bugün diyete başladım daha doğrusu sağlıklı beslenmeye diyelim
Sıkı bir diyet yapmayacağım herseyden az az yiyip porsiyonlarımı küçültecegim suyu çok içip sporumu yapacağım
Bu akşamdan itibaren menümü yazmaya başlıyorum kilo bildiriminide cuma günü yapacağım