- 28 Mayıs 2017
- 1.374
- 4.226
- 133
Ya cok uzuldum canim aldigin yer guvenilir bir site degil miydi cok gecmis olsunKızlar cok kötu yum dolandırıldım nettem bir telefon aldım 8 bin para verdim bilgilerim çalındı tüm param gitti,![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya cok uzuldum canim aldigin yer guvenilir bir site degil miydi cok gecmis olsunKızlar cok kötu yum dolandırıldım nettem bir telefon aldım 8 bin para verdim bilgilerim çalındı tüm param gitti,![]()
Bebek tedavisi içi fazlalıkları vermeye gelmistim bu gruba çok şükür bebek oldu şimdi de doğum.fazlaliklarini vermeye geldimHer daim kendini iyi hissetmeni dilerim Tesnimcim.Hamile mıydın yeni mi doğum yaptın tam hatırlayamadım
![]()
Bende sinif ogretmeniyim ama simdilik ucretsiz izindeyim canimSınıf öğretmeniyim![]()
Afiyet olsun canimDunku menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Kucuk bir acma
Sekersiz cay
Ara
1 küçük parça bitter çikolata
Yesil cay
Akşam
1 kase tarhana çorbası
5 kaşık mantar sote
1 bardak şalgam
1.lt su(su içmeyi unutuyorum)
Mavikus_
Zipzip-
Pazartesi tartı zorunlu değil diye aklımda kalmıştı annemdeydim.bende tartıyı yanıma almadım
Hayirli olsun abla.gule gule kullanKızlar kızlar biraz önce kumtel air frey aldım 5 lt,akşam patates kızartcam bakalım nasıl olacak yarın itiraflarımı yazarım.
Bimden aldım 5,5 litrelik 1800 fiatı.
Çok geldi amaa yavvCanim 21 gunmus ama ne kadar yapilabilirse kar bence![]()
Mola yerin cok guzelmis kaptanim biz bozkirda denizden cok uzagizKaybettigim arkadaşımben varım yeterse
Yürüyüşe çıkmıştım. Sahilde moladan sesleniyorum. Su çok güselEki Görüntüle 3248424
Migros ta hertürlü bulunur orda görmüştüm benBiraz gec oluyor cevabim ama uzgunum migrosa bakmadim sanirim.
Eninim iyi bir eksi gelecegine cok guzel gidiyorsun![]()
Cok.guzel menu canim afiyet olsun
Afiyet olsun kaptanim16 Mayıs
12.00 Kaşarlı omlet, marul, salatalık domates,ceviz, zeytin, kuru kayısı
13.00 Türk kahvesi
17.00 Dört kaşık taze fasulye, iki kaşık pirinç pilavı, salata
İki buçuk litre su , detoks suyu
Adım 7219
Cordelia
Zipzip-
Mavikus_
Eki Görüntüle 3248462
Birde oraya bakayim canim sagolasin. Cocuk.olunca canlari sagolsun firsat olmuyorMigros ta hertürlü bulunur orda görmüştüm ben
Insallahh canım çok sağollhic dayanamazdım ama artık sıkıldım demekkii hicbirsey canım istemiyo kızımda sağolsun aklıma yemek getirtmiyo oyalıyo benii
Supermis canim ne guzelBebek tedavisi içi fazlalıkları vermeye gelmistim bu gruba çok şükür bebek oldu şimdi de doğum.fazlaliklarini vermeye geldim
Sen 3 4 gun yada 1 hafta dene canim faydasi olursa devam edersin istersenÇok geldi amaa yavv![]()
Allah şifa versinGün geçtikçe daha iyi oluyorum, arada değişiklik oluyor, cumartesi günü çok iyiydim, iki gündür yine ağrım var, dizimde anlık his kaybı var.
Bugün doktora gittim, bacaklarımdaki ödem normal deyilmiş, lenfler su toplamış, lenf drenaj masajı yazdı, varis çorabını da hergün hemşire gelip giydirecek.
Aynenn canımm bi deneyecemm bagırsakları çalıştırmasıda çok iyi yani heryerde görüyorum chia tohumuSen 3 4 gun yada 1 hafta dene canim faydasi olursa devam edersin istersen