Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmemistir tatlım benim.
Beğendi aslındadaGörmemistir tatlım benim.
Enerjine hastayım senin.Heee guuu başım döndü görüncee vallahiii neseki sus susss yoğurt kürümü yedim simdii istahım kaçtıbakmaaycam resme daha hahahaha anca yedim kızçe sağolsun 9 da yiycektim güya
Bende seninn çiçeğummmmEnerjine hastayım senin.![]()
Bukadar basit ablamm hedefe devamkeeeÇok şükür iştahi baskilamişsin.![]()
İşi cikti birazdan gelir.Beğendi aslındada![]()
TAmammmİşi cikti birazdan gelir.![]()
Teşekkür ederim.. hepimizin evlatlarını bağışlasın rabbimBulgur pilavı bebeğine süt olur sıkıntı yok canım. Gayet güzel besleniyorsun bu şekilde devam etmen yerinde. Allah bağışlasın evladını.![]()
Yaa gerçekten mi dikat etmeye çalışıyorum. Buradaki menülere de bakiyorum. İnşallah duzenli devam edebilirimAfiyet olsun Mina.Nazar değmesin harika başladin. Menülerin benimkine benziyor biraz
çok çeşit yemem ben de. Bu arada çiziviç ne ki
![]()
Tabi ki gerçek kilona göre az bile derler. Sen başariyorsun.Yaa gerçekten mi dikat etmeye çalışıyorum. Buradaki menülere de bakiyorum. İnşallah duzenli devam edebilirim
Çiziviç peynirli bisküvi gibi bişi yanlış hesaplamadiysam 300 küsur kaloriye filan denk geliyordu paketi. Dışarıda kahvaltı niyetine geçti![]()
Yazarsan daha iyi olur.Kızlar ben menüme gün içinde içtiğim çay, bitki çayı, kahve , soda filan bunları yazmadım. Gün içinde çok fazla şey içiyorum. Sayısı belirsizBunları da eklemeli miyim
Çok iyi1.gün:
Uyanınca, kahvaltıdan önce: Bir bardak alkali su.
Sabah: 3 çorba kaşığı yulaf ezmesi ve 3 yumurta beyazıyla hazırlanan omlet, 3-4 adet sivri biber, bol yeşillik, şekersiz çay.
Öğlen: 4 adet yağsız kıymadan hazırlanmış köfte, bol yeşil salata.
Ara öğün: Bir kase yağsız yoğurt, 10 adet çiğ badem.
Akşam: Bir kase çorba, yeşil salata.
2.gün:
2.gün
Sabah: Bir adet haşlanmış yumurta, lor peyniri, bol yeşillik ve yeşil çay.
Ara öğün: 3 adet ceviz.
Öğlen: Bir porsiyon (120 gram) ızgara balık, yeşil salata.
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, yeşil salata.
3.gün:
Sabah: 3 yumurta, bir kaşık lor peyniri ve 2 demet maydanozdan hazırlanan omlet, yeşil biber, şekersiz çay.
Ara öğün: 1 bardak ayran.
Öğlen: Izgara tavuk göğsü, yeşil salata.
Akşam: 1 kase yağsız yoğurdun içine 5 kaşık yulaf ezmesi, bir adet kivi, bir adet ceviz, bir çay kaşığı tarçın, bir tatlı kaşığı keten tohumu, bir çorba kaşığı buğday rüşeymi konularak hazırlanan yağ yakıcı tarif.
@ozlemonFirstLady_
Örnek olarak buldum. Alternatif elimizde olsun.
Ay canım kusura bakma mesajını gördüm aslında ama bebeğimle ilgileniyordum cevap yazmayı unutmuşum
Aynen bendeeMenüleri incelerken aynı durumdayız tatlım. Kahve gördüğüm zaman kokusunu hissediyorum resmen.![]()
TamamYazarsan daha iyi olur.En azından hatirladiklarini yaz. Vitrin zengin görünür
![]()
Uff çok kötü olmuş, hemen sayfanın dolandırıcı olduğunu anlatan bişeyler yazKızlar cok kötu yum dolandırıldım nettem bir telefon aldım 8 bin para verdim bilgilerim çalındı tüm param gitti,![]()