Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi harikaydık kaptanım iyi ki varsınızMavişlerle dostluk maçi yaptık gibi hissediyorum ozlemcim .
Hafta boyunca her iki takım da birbiriyle yakından ilgilendi moral ve destek verdi.Yarın kazanan hepimiz olacağız inşallah. Bu gece heyecanla uyuyacağız.
Tam bayramlık bir hediye hepimiz için.Günaydııın
19 Mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu mutlu olsun
Eki Görüntüle 3249801
12 Mayıs 77.6
19 Mayıs 75.6
Fark 2 kg
Elhan
Zipzip-
Cordelia
![]()
Sen de iyi ki varsın bitanem.Vallahi harikaydık kaptanım iyi ki varsınızbinlelerce çiçek gönderiyorum herkese
![]()
Şimdilik bildirim listemiz.
Masterfit Yarışması 69.Etap 12.05 19.05 Fark Yüzde Kırmızı Takım Elhan
73.1 71.8 1.3 MAKE UP_
65.75 63.85 1.9 menekse_kokusu
71.7 70.3 1.4 @Limoni026 65.2 64.4 0.8 ozlemon
77.6 75.6 2.00 Childdevelopment
78.8 - @kayipdunya (transfer) 76.6 Mavi Takim Mavikus_
70.3 68.2 2.1 Jasminium84
63.05 @Suskunkardelen 63.6 62.7 0.9 @60kiloyum 88.4 @Meryem1306 85.9 @Tesnim1903 76.7 @kayipdunya 76.6 @ELCOOO (transfer) 76.8 75.1 1.7
Teşekkür ederiiimmmTam bayramlık bir hediye hepimiz için.![]()
![]()
![]()
![]()
Tebrikler ozlemcim.Muhteşem ötesi
![]()
Canım benimmm iyi kiiiiSen de iyi ki varsın bitanem.iyi ki gelmişsin aramıza
![]()
GünaydınGunaydin kizlar![]()
Geçmiş olsunGünaydın Kizlar
Mavikus_ um özür dilerim aktif olamadım, evcek hastayız
kızım ana sınıfından getirdi ama onun bı gün falan ya sürdü ya sürmedi sonra eşim sonra ben sonra bebek sonra oğlum derken bı hayli zor oldu
çocuklar bı günde atlattı ama eşimle ben hafta sonundan beri surunuyoruz bı geçmedi antibiyotik kullanmamıza rağmen
eksideyim birazdan paylaşım yaparım,pek yiyip icemedim zaten.
Zipzip- im masterfitte olmayacagim bu hafta, önce toparlamistim takımımı da kötü etkilemek istemiyorum
SupeeerBaşlangıç: 65.2
Şimdi:64.4
Fark 800 gr ☺
Allah şifa versin canımGünaydın Kizlar
kızım ana sınıfından getirdi ama onun bı gün falan ya sürdü ya sürmedi sonra eşim sonra ben sonra bebek sonra oğlum derken bı hayli zor oldu
çocuklar bı günde atlattı ama eşimle ben hafta sonundan beri surunuyoruz bı geçmedi antibiyotik kullanmamıza rağmen
Zipzip- im masterfitte olmayacagim bu hafta, önce toparlamistim takımımı da kötü etkilemek istemiyorum
Geçmiş olsun canımBen hastalandim yataktan kalkamiy bugün bildirim yapamayaağim pazartesi görüşürüz inşallah![]()
Bugünkü ödülünü yarına bırakırsın canım.Aminn hep birlikte.. yalnız yarın evlilik yıl dönümümüz ve eşim 2 günlük bir kaçamak planlamış.. inşallah yeme işini abartmam![]()
Allah şifa versin canım. Geçmiş olsun.Günaydın Kizlar