- 4 Eylül 2011
- 19.470
- 69.611
- 798
Yok canım ortalıkta salgın var ishal kusma. Onlar geçti ama mide hassasiyetim gecmediReflümü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ortalıkta salgın var ishal kusma. Onlar geçti ama mide hassasiyetim gecmediReflümü
Çiçeğim noruyonGünaydın herkeseKENDİMCE dikkat ediyorum gün içinde ufak kaçamaklarım olduğu için menü de yazamıyorum
bugünü kaçamaksız geçirmeye çalışacağım.
Canım çok kilo aldım kendime hakim olamıyorum çok garip bir ruh halindeyim. Sen napıyosun nasılsınÇiçeğim noruyon![]()
Çok sevindim canımGünaydınnnnn.. Bu sabah tartıda 6lı rakam gördüm şükür..inşallah cumaya güzel bi eksi ile gelirim. Yeniden 7 leri görmek istemiyorum
![]()
Muthiş olduğuma beni inandırıyorsunuz kuzum çok teşekkür ederim de benim metabolizmanın kulaklarında tıkaç var kendi halinde takılıp duruyor.Elhanım müthişsin inan ki![]()
Sende öylesin gördüm mis gibi düşmüş tartı
İnşalllah inşallah inşallsh görücezzGünaydın hayırlı mutlu sabahlar olsun inşallah. Bu cumaCookiie ile birlikte 79 u göreceğiz değil mi çiçeğim
Bak yanıma yeşil çayımi da aldım![]()
Selam yeni mi geldiniz gruba hoşgeldinizİnşalllah inşallah inşallsh görücezz
Ben dün gece biraz kaçırsamda![]()
Mide sorunlarım bu şekilde başladı ve ilerledi canım. En son endoskopi yapıldı helikobakterin yara yaptığı anlaşıldı. Vakit kaybetme randevu al . Buradaki arkadaşları dinlemeseydim hala hastaydım.Gecmis olsun.Bu ara hiç iyi değil midem. İşe giderken kahvaltı yapmıyorum normalde. Sadece hafta sonları
Tam tersi harekete geçirebilir sen he de yeter kiŞu menü beni zayiflamaktan vazgecirebilir
Afiyet olsun nedense ben yapamam gibi geldi
Bizde senin ruhunun bı parçasıyız![]()
Biriciğim ben sabah he diyorum akşam he diyemiyorumTam tersi harekete geçirebilir sen he de yeter ki![]()
darısı tüm 7-8 li rakamlarda olanlara.. tabii benim daha çok yolum var ama olsunÇok sevindim canım
Ben de 7 ya oldum ya da olmak üzereyimdarısı tüm 7-8 li rakamlarda olanlara.. tabii benim daha çok yolum var ama olsun![]()
sen bi başla hemen 6ları görürsünBen de 7 ya oldum ya da olmak üzereyim![]()
Canım ekmeği sabah ve öğle kontrollü yediğinde ertesi güne eksi getiriyor. Akşama sıfır karbonhidrat iyi sonuç veriyor.İnternetten garip ekmekler aldım. Ben ekmeksiz yapamayacağımı anladım bari sağlıklı olanı yiyeyim dedim.
İnşallah hep beraber görürüz canım benim hedef 5ler zatensen bi başla hemen 6ları görürsünsana güveniyoruzzz
![]()
Akşamdan çok korkuyorum. Sabah bir şekilde halloluyor akşam olmuyorCanım ekmeği sabah ve öğle kontrollü yediğinde ertesi güne eksi getiriyor. Akşama sıfır karbonhidrat iyi sonuç veriyor.