Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen herr halinle bizi şoke ediyorsun eridin gittin gözümüzün önündeKızlarr yaa bence ustumuzle ağırlıkla vermemis gibi duruyor çırılçırplak denedim duşa girmeden şoke oldum![]()
Kim demişKimseler yohyaaa kendi kendime konuşuyorum![]()
Günaydınlar fit hatunlarım![]()
Ablammm sen olmasann![]()
Heyecanlandırıyorsun yaffSen herr halinle bizi şoke ediyorsun eridin gittin gözümüzün önünde![]()
iyiyim hamdolsun ablacım 6 aylık oldum karnım büyudu ama ev taşıyoruz 10 gün sonra baya yorucu oluyor .. duanı beklerim abla.. sen nasilsin abla? neler yapıyrsun emeklilikteSimaycim ben de seni merak ediyordum. İyiyim, iyi olmaya çalışıyorum. Sen ne durumdasın kuzum.![]()
Afiyetler olsun ablacımÇayım bitsin hemen alıyorum kahveniellerine ve sözlerine sağlık canım
![]()
Nasıl yardımcı olsak ki tüh. Bende sen gibiyim aslında susuzmu kalıyoruz acabaCanım çok kilo aldım kendime hakim olamıyorum çok garip bir ruh halindeyim. Sen napıyosun nasılsın
Sende öylesin gördüm mis gibi düşmüş tartı![]()
Dün benimde öyleydiİnşalllah inşallah inşallsh görücezz
Ben dün gece biraz kaçırsamda![]()
Daha yeni bir gecisteyim bakalım bir süre daha gecmezseMide sorunlarım bu şekilde başladı ve ilerledi canım. En son endoskopi yapıldı helikobakterin yara yaptığı anlaşıldı. Vakit kaybetme randevu al . Buradaki arkadaşları dinlemeseydim hala hastaydım.Gecmis olsun.![]()
Hadi bakalım iyi gelir inşallah. Mercimek ekmeği merak ediyorum bendeİnternetten garip ekmekler aldım. Ben ekmeksiz yapamayacağımı anladım bari sağlıklı olanı yiyeyim dedim.
Ay çok güzel sıvı diyet yapıyordum son zamanlarda tutamıyorum kendimiTam tersi harekete geçirebilir sen he de yeter ki![]()
Maşallah canımsınGünaydınn
Grupta olmamın en büyük faydalarını dün gördüm
Mesela çikolatalı poğaça almadan o fırının yanından geçemezdim ya da renkli leblebi almadan dayanamazdım ama dayandım:)
Bunlar hep artı kaloriydi benim icin
Kabak spagetti bayılıyorumMeselaaa?? Ne hazırlayabilirim akşam için? Makarna olmayan ama tadı makarna gibi diyet ve sağlıklı ne yiyebilirim![]()
Her içmeye 2-3 bardak içiyorum totalde 3-3,5 lt buluyo3 bardak daha içersek oldu 1litre![]()
Cok guzel conemHer içmeye 2-3 bardak içiyorum totalde 3-3,5 lt buluyo![]()