Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Salı menüm

12.30
1yumurta
Kk süzme peynir
1tk bal
1tk kaymak
4 zeytin

Akşam:18.00
Mercimek çorbası
Bezelye yemeği
Yoğurt
Salata

Su:2 litre
Spor: 1saat aerobik(hala her yerim ağrıyor :oops:)
16054 adım
IMG_20230601_110558.webp

Elhan Elhan
Cordelia Cordelia
FirstLady_ FirstLady_
Zipzip- Zipzip-

KKuruyemis alerji yapıyor kuzu
Kırmızı et yumurta kuruyemis paketli şeyler alerji yapıyor
Kirmizi et ve yymurta ileri derecede
digerleri kizariklik ve sivilce patlamalari seklinde
Bende 2 gün önce bakmıstım değişen bir şey yoktu bugün baktım bir miktar eksilmiş görünüyorum bilemedim🥲

Şimdiki duruma göre hitap etmiştim:KK60:

1 saat arayla 2 elma yersin çok normal.. Çünkü sadece elma yemeknkarın doyurmaz yanına kuruyemişte eklemelisin😍

Hayır sakın haa, çok iyi gidiyorsun belki de direnç kilondasındır.. O seni değil sen onu kır.. Lütfen motivasyonunu düşürme:KK20:

Evett
Biliyorsunuz ben gece çalışıyorum o nedenle Menü saatlerim ters oluyor bira,z
En son dün akşam saat 17.00 civarı az ekmekle domates biber yemiştim
Gece 2 elma yedim ve de 1 bardak sütlü nescafe içtim
Nescafeyi uykum açılsın diye mecburi içiyorum
.
Sonra iş çıkışı 5 km yürüyüş
1.5 saat 90*5= 450 puan

Sonrasında az önce saat 11.00 de 5_6 kaşık kısır
1.5 domates ve 1 biber
Biraz da ekmek (çok değil az işte :)
Su pek içemedim bugün telafi ederim inşallah bu gece 00.00 da başlıyor mesai o zamana içerim baya insallah

Sonunda smoothie makinem geldi kızlar arzumdan aldım 800 küsür lira 🥤 🥰🥰🥰
Hayırlı olsun canım ❤️ sağlıkla kullan.
İlk işin pazardan taze , kokulu çilek al. Tam mevsimi onu bir güzel yıka süzdür. Sap kısmını al. Büyüklerini ikiye böl. Önce bir tepsiye koy o şekilde derin dondurucuda dondur. Sonra poşetlere koy. Üzerini düzle. Bir pipet yardımıyla havasını al. Hooop dolaba. Haziran içinde kirazlar bollaşinca sıra ona gelecek. Sonrası vişne, böğürtlen, frambuaz, kayısı , mürdüm erik.
Artık smoothie blendrin var. Bunları zamanında yapmalısın. :KK60::KK68:
Kiraz ve vişnenin çekirdeğini çikariyoruz. Bölmeden çıkarmayı bilmiyorum dersen anlatırım sonra.

Evett
Biliyorsunuz ben gece çalışıyorum o nedenle Menü saatlerim ters oluyor bira,z
En son dün akşam saat 17.00 civarı az ekmekle domates biber yemiştim
Gece 2 elma yedim ve de 1 bardak sütlü nescafe içtim
Nescafeyi uykum açılsın diye mecburi içiyorum
.
Sonra iş çıkışı 5 km yürüyüş
1.5 saat 90*5= 450 puan

Sonrasında az önce saat 11.00 de 5_6 kaşık kısır
1.5 domates ve 1 biber
Biraz da ekmek (çok değil az işte :)
Su pek içemedim bugün telafi ederim inşallah bu gece 00.00 da başlıyor mesai o zamana içerim baya insallah
Afiyet olsun . Beslenme saatlerini düzenlemen lazim. Rastgele yenilmiş . Single girlcüm menüne protein de eklemen lazım.

Afiyet olsun bitanem. Glutensiz çiğ köftenin tadı güzel mıydı :confused:
Mısır bulgurundan yaptım.ayni tadı versin diye malzemeyi bol tuttum.az cıvık oldu ama güzel oldu Elhanım.Gece yemem hiç iyi olmadı ama evdekiler çiğ köfte yerken canım çekti.biktim şu pis bogazligimdan :sus: :-)

Hayırlı olsun canım ❤️ sağlıkla kullan.
İlk işin pazardan taze , kokulu çilek al. Tam mevsimi onu bir güzel yıka süzdür. Sap kısmını al. Büyüklerini ikiye böl. Önce bir tepsiye koy o şekilde derin dondurucuda dondur. Sonra poşetlere koy. Üzerini düzle. Bir pipet yardımıyla havasını al. Hooop dolaba. Haziran içinde kirazlar bollaşinca sıra ona gelecek. Sonrası vişne, böğürtlen, frambuaz, kayısı , mürdüm erik.
Artık smoothie blendrin var. Bunları zamanında yapmalısın. :KK60::KK68:
Kiraz ve vişnenin çekirdeğini çikariyoruz. Bölmeden çıkarmayı bilmiyorum dersen anlatırım sonra.
buzluktan çıkan çilek güzel oluyor muu? bahçemizdeki çileklerin tam toplanma zamanı.. nasıl değerlendirsem diye düşünüyordum. hava güneşli olsa kurutacaktım ama maalesef yağışlar bitmiyor

metabolizmanın yavaşlama sebebi almanız gereken kalorinin çok altında almak, şok diyetler yapmak ya da sürekli diyete başlayıp bırakmak olabilir..
diyete başlamadan önce tam kan sayımı yaptırmak ve vücut kompozisyon analizi yaptırmak çok önemli. kilo verirken sağlıklı vermek ve koruyabilmek için bunlar önemli :rapci: :KK200:

metabolizmanın yavaşlama sebebi almanız gereken kalorinin çok altında almak, şok diyetler yapmak ya da sürekli diyete başlayıp bırakmak olabilir..
diyete başlamadan önce tam kan sayımı yaptırmak ve vücut kompozisyon analizi yaptırmak çok önemli. kilo verirken sağlıklı vermek ve koruyabilmek için bunlar önemli :rapci: :KK200:
Aynen surekli yapip bozmakta yavaslatır ama ben bozmadım hiç arada elbet duracak ama lesliede isime cok yarıyo

Aynen surekli yapip bozmakta yavaslatır ama ben bozmadım hiç arada elbet duracak ama lesliede isime cok yarıyo
vücudunu metabolizmanı tanımak çok önemli. sana neyin iyi geldiğini biliyorsan çok güzel.. :KK76: eğer direnç kilonda takıldıysan aralıklı orucun 5:2 modelini deneyebilirsin ya da öğünlerin yerini değiştirmeyi deneyebilirsin

Back
X