- 25 Ağustos 2019
- 62.131
- 118.835
- 698
- 31
Bence oyle yap hem daha proteinSen birde bebek emziriyorsun belki ondan çokta aciktırdı seni ben bilmiyorum çok kararsızım bugun hafif geçirmek istiyorum acaba tavuk etı salata mı yiyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence oyle yap hem daha proteinSen birde bebek emziriyorsun belki ondan çokta aciktırdı seni ben bilmiyorum çok kararsızım bugun hafif geçirmek istiyorum acaba tavuk etı salata mı yiyim![]()
Onu dukanda yapmıştım ben. Efsane oluyorAyyy krepii yapıyolar güzel oluyomu
Bende bakayım inşallahBen buldum başladım.![]()
Denerim.bigün 0 kalori vallahaOnu dukanda yapmıştım ben. Efsane oluyor
Ama erimiyorum gitmiyo hiç bişeyHarikasın![]()
Afiyet olsun canim menu çok güzel spor yapiyor musun ?1HAZİRAN
SABAH
Detoks suyu
2 dilim peynir,yarım domates salatalık
4-5 yeşil zeytin
1 yk menemen
2 dilim kepek ekmeği
1 tk reçel
ARA
2 ceviz
Buzlu nescafe (şekersiz sütlü)
ÖĞLE
Izgara balık(2 uskumru)
Yarım zeytinyağlı biber dolma
Salata
ARA
soğuk yeşil çay
AKŞAM
yemeyi düşünmüyorum dünde yemşcektim ama çorba içtimdayanamadım zaten ben lebeniyeye hiç dayanamam
2lt su
Ortalama 4-6000 adım
Zipzip-
Cordelia
FirstLady_
Sadece yürüyüş yapabilşyorumAfiyet olsun canim menu çok güzel spor yapiyor musun ?
Anlıyorum insanın modu düşüyor ama olsun sabret biraz dahaAma erimiyorum gitmiyo hiç bişeyçok sinirim bozuk
Ben de sadece yürüyüş yapıyorum. Bence yeterli olur.Sadece yürüyüş yapabilşyorum
Regl sonrasını bekliyorum eğer -2kg görmezsem şyice düşücek modum ödem yaptım heraldeAnlıyorum insanın modu düşüyor ama olsun sabret biraz daha
Onuda gergün fırsat bıldukça yapıyorum 6000 çok nadir geçiyoBen de sadece yürüyüş yapıyorum. Bence yeterli olur.![]()
Canim acaba demir eksikliğinmi varAma erimiyorum gitmiyo hiç bişeyçok sinirim bozuk
AHaa karşıma çiktıMercimek ekmeğinden şahane pizza yapıp yedim kahvaltıdaiçinde bir zerre un yok
Ben de başladım canım. Güzel sonuçlar alalım inşallah. Pazartesiden beri tartı kıpırdamıyor köprüden önce son çıkışBen buldum başladım.![]()