AHaa karşıma çiktı
Evet canım bu. Ben ceviz koymadım ama eminim çok yakışır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AHaa karşıma çiktı
Canim acaba demir eksikliğinmi var
Okadar iyi diyet yapıyorsun bence olabilir benim bi arkadaşımda öyle ydi bisey almis sanırım düştü resmen gramlarım diyoAa bilmiyorum ama sanmam ya
Allah çocuklarının ikisine de zihin açıklığı versin canımevet canım niyetim var ancak şu sınavlar bir bitsin, evde delileri oynuyoruz
küçük kız lgs ye büyük kız üniversite sınavına girecek, evde hiçbir şeyin düzeni kalmadı.
benim de şöyle 5-6 kilo kadar fazlam var. sınavlardan sonra bakacağım çaresine hatta evcek bir diyet programı uygulayacağız inşallah.
bol bol özlem gideririz diye düşünüyorum![]()
Cevizde tok tutar dahada ama cevizsiz yaparım illakiEvet canım bu. Ben ceviz koymadım ama eminim çok yakışır![]()
D vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorluyormuş benim de sınırın altında ikisi. Demir hapları mide ağrısı yapıyor. D vitamini de takviyemi hep unutuyorum. Düzenli kullanmam şart...Okadar iyi diyet yapıyorsun bence olabilir benim bi arkadaşımda öyle ydi bisey almis sanırım düştü resmen gramlarım diyo
Yani canım sebebini bulduk enazından kilo yapmaz vitaminler kilo yapan vitaminler ayrı olurD vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorluyormuş benim de sınırın altında ikisi. Demir hapları mide ağrısı yapıyor. D vitamini de takviyemi hep unutuyorum. Düzenli kullanmam şart...
Ayyyyy yakinımda olsan koşa koşa gelirdim yaavvvv
Bütün masterfite yeter hepiniz gelin.Ayyyyy yakinımda olsan koşa koşa gelirdim yaavvvv
Ellerine sağlık harika olmuş
Doğru canım.Yani canım sebebini bulduk enazından kilo yapmaz vitaminler kilo yapan vitaminler ayrı olur
Öfffff ellerine sağlık, şahane görünüyor
Ben davetsiz misafir olurdum bahhhBütün masterfite yeter hepiniz gelin.![]()
![]()
Bi bakyırıyım ozaman merak ettim şimdiOkadar iyi diyet yapıyorsun bence olabilir benim bi arkadaşımda öyle ydi bisey almis sanırım düştü resmen gramlarım diyo
Ay maşallah valla
Teşekkür ederim casminim.Öfffff ellerine sağlık, şahane görünüyor![]()
![]()
Çok şanslısın o zamanAy maşallah vallaellerine sağlık ama ben bsklava sevmiyorum neyseki
Ödül fazlası koymazdim tabağınaBen davetsiz misafir olurdum bahhh![]()
![]()
Yazın buz gibi içimi o kadar güzel oluyor ki çocuklar da çok beğenir. Dondurma dahi yapabiliyorsun koyu kıvamlı oluyor o zaman. Bence iki poşet az olur.Teşekkür ederi ballı lokmamEvet koyarım vallahi
hem de mükemmel olur çok değil birer ikişer poşet koysam bana yeter zaten
Teşekkür ederim aşkofiskombenim smoothie makinesi almam yılan hikayesine dönmüştü
![]()
Of Allahim bu ne görüntü şahane ellerine sağlık.