Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

evet canım niyetim var ancak şu sınavlar bir bitsin, evde delileri oynuyoruz :deli:
küçük kız lgs ye büyük kız üniversite sınavına girecek, evde hiçbir şeyin düzeni kalmadı.:confused:
benim de şöyle 5-6 kilo kadar fazlam var. sınavlardan sonra bakacağım çaresine hatta evcek bir diyet programı uygulayacağız inşallah. :KK55:
bol bol özlem gideririz diye düşünüyorum :KK68:
Allah çocuklarının ikisine de zihin açıklığı versin canım ❤️ başarılar onların olsun. Sana da sabırlar ve sağlık dilerim. Beş altı kilo çok kolay ne güzel korumuşsun Ecem maşallah 🧿💐 hasretle bekliyoruz seni. :KK60:

Okadar iyi diyet yapıyorsun bence olabilir benim bi arkadaşımda öyle ydi bisey almis sanırım düştü resmen gramlarım diyo
D vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorluyormuş benim de sınırın altında ikisi. Demir hapları mide ağrısı yapıyor. D vitamini de takviyemi hep unutuyorum. Düzenli kullanmam şart...

Yarınki ödülümü hazırladım bakın bakalım nasıl olmuş. :KK69:
IMG_20230601_153351.webp

D vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorluyormuş benim de sınırın altında ikisi. Demir hapları mide ağrısı yapıyor. D vitamini de takviyemi hep unutuyorum. Düzenli kullanmam şart...
Yani canım sebebini bulduk enazından kilo yapmaz vitaminler kilo yapan vitaminler ayrı olur

Teşekkür ederi ballı lokmam 🥰😘Evet koyarım vallahi🥰🥰 hem de mükemmel olur çok değil birer ikişer poşet koysam bana yeter zaten 🥰🥰

Teşekkür ederim aşkofiskom 🥰🥰 benim smoothie makinesi almam yılan hikayesine dönmüştü 😅😅
Yazın buz gibi içimi o kadar güzel oluyor ki çocuklar da çok beğenir. Dondurma dahi yapabiliyorsun koyu kıvamlı oluyor o zaman. Bence iki poşet az olur. :KK72:

Back
X