• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

evet canım niyetim var ancak şu sınavlar bir bitsin, evde delileri oynuyoruz :deli:
küçük kız lgs ye büyük kız üniversite sınavına girecek, evde hiçbir şeyin düzeni kalmadı.:confused:
benim de şöyle 5-6 kilo kadar fazlam var. sınavlardan sonra bakacağım çaresine hatta evcek bir diyet programı uygulayacağız inşallah. :KK55:
bol bol özlem gideririz diye düşünüyorum :KK68:
Allah çocuklarının ikisine de zihin açıklığı versin canım ❤️ başarılar onların olsun. Sana da sabırlar ve sağlık dilerim. Beş altı kilo çok kolay ne güzel korumuşsun Ecem maşallah 🧿💐 hasretle bekliyoruz seni. :KK60:

Okadar iyi diyet yapıyorsun bence olabilir benim bi arkadaşımda öyle ydi bisey almis sanırım düştü resmen gramlarım diyo
D vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorluyormuş benim de sınırın altında ikisi. Demir hapları mide ağrısı yapıyor. D vitamini de takviyemi hep unutuyorum. Düzenli kullanmam şart...

Yarınki ödülümü hazırladım bakın bakalım nasıl olmuş. :KK69:
IMG_20230601_153351.webp

D vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorluyormuş benim de sınırın altında ikisi. Demir hapları mide ağrısı yapıyor. D vitamini de takviyemi hep unutuyorum. Düzenli kullanmam şart...
Yani canım sebebini bulduk enazından kilo yapmaz vitaminler kilo yapan vitaminler ayrı olur

Teşekkür ederi ballı lokmam 🥰😘Evet koyarım vallahi🥰🥰 hem de mükemmel olur çok değil birer ikişer poşet koysam bana yeter zaten 🥰🥰

Teşekkür ederim aşkofiskom 🥰🥰 benim smoothie makinesi almam yılan hikayesine dönmüştü 😅😅
Yazın buz gibi içimi o kadar güzel oluyor ki çocuklar da çok beğenir. Dondurma dahi yapabiliyorsun koyu kıvamlı oluyor o zaman. Bence iki poşet az olur. :KK72:

Back
X