Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım rabbim şifa versinMerhaba kızlar nasılsınız @Zipzip- kaptanımfesang ım
Elhan ım @gezegenfeza cım
60kiloyum @pastelfit im
Cordelia kaptanım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım
Ben tam buraya gelmeye karar vermiştim ki alerjilerle başım derde düştü yapılan bütün testlerden neye karşı olduğu anlaşılmadı ilaç kullanıyorum kortizonlu igneler oluyorum bu ilaçlar iştah açıp halsizlik yapıyor ama kilolar aldı başını gidiyor bu yüzden kabul ederseniz bu hafta serbest takılayım haftaya cuma günü masterfite katılayım
Sen nasılsın bı düzen kurabildin mi?merhaba kızlar. bu sabah tam 90 kilo çıktım tartıda![]()
Sana dedim hamburgerleri gommee gell dinletemedimmmerhaba kızlar. bu sabah tam 90 kilo çıktım tartıda![]()
pek sayılmazSen nasılsın bı düzen kurabildin mi?
bu aralar sabahları simit gömüyorum ondanSana dedim hamburgerleri gommee gell dinletemedimm![]()
60 kiloya inelimm gene gömerizz simitlerebu aralar sabahları simit gömüyorum ondan
Ne düzeni kızpek sayılmaz
beslenme düzeni ve spor falan yaniNe düzeni kız
Heeee insallahh bigün gaza gelirsin ben bianda gaza geldim 80 kiloyla başladım 1 ay 10gun araylabeslenme düzeni ve spor falan yani
evet inşallah. dönem dönem boşluyor insan sonra birden atağa geçiyor.Heeee insallahh bigün gaza gelirsin ben bianda gaza geldim 80 kiloyla başladım 1 ay 10gun arayla
Insallah girersin düzene canım cok zor diyet bende tıkandım sanki yanievet inşallah. dönem dönem boşluyor insan sonra birden atağa geçiyor.
durak noktasındaysan taktik değiştir harekete geçersin.Insallah girersin düzene canım cok zor diyet bende tıkandım sanki yani
Aynen canım öyle ediyorum hep aynı etmiyorum tabiidurak noktasındaysan taktik değiştir harekete geçersin.
Çok çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versinMerhaba kızlar nasılsınız @Zipzip- kaptanımfesang ım
Elhan ım @gezegenfeza cım
60kiloyum @pastelfit im
Cordelia kaptanım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım
Ben tam buraya gelmeye karar vermiştim ki alerjilerle başım derde düştü yapılan bütün testlerden neye karşı olduğu anlaşılmadı ilaç kullanıyorum kortizonlu igneler oluyorum bu ilaçlar iştah açıp halsizlik yapıyor ama kilolar aldı başını gidiyor bu yüzden kabul ederseniz bu hafta serbest takılayım haftaya cuma günü masterfite katılayım
HoşgeldinADINIZ: ( isteğe bağlı )özlem
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:88
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ögretmen
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:gece ders calısmak :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:saglıklı olmak cocuklarıma yetmek
Öyle oluyor gerçektenEvet bitanem geriye pişmanlık kaldı.![]()