Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhaba kızlar nasılsınız @Zipzip- kaptanım fesang fesang ım Elhan Elhan ım @gezegenfeza cım 60kiloyum 60kiloyum @pastelfit im Cordelia Cordelia kaptanım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım

Ben tam buraya gelmeye karar vermiştim ki alerjilerle başım derde düştü yapılan bütün testlerden neye karşı olduğu anlaşılmadı ilaç kullanıyorum kortizonlu igneler oluyorum bu ilaçlar iştah açıp halsizlik yapıyor ama kilolar aldı başını gidiyor bu yüzden kabul ederseniz bu hafta serbest takılayım haftaya cuma günü masterfite katılayım
Canım rabbim şifa versin 🤲

ADINIZ: ( isteğe bağlı )özlem
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:88
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ögretmen
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:gece ders calısmak :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:saglıklı olmak cocuklarıma yetmek

Merhaba kızlar nasılsınız @Zipzip- kaptanım fesang fesang ım Elhan Elhan ım @gezegenfeza cım 60kiloyum 60kiloyum @pastelfit im Cordelia Cordelia kaptanım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım

Ben tam buraya gelmeye karar vermiştim ki alerjilerle başım derde düştü yapılan bütün testlerden neye karşı olduğu anlaşılmadı ilaç kullanıyorum kortizonlu igneler oluyorum bu ilaçlar iştah açıp halsizlik yapıyor ama kilolar aldı başını gidiyor bu yüzden kabul ederseniz bu hafta serbest takılayım haftaya cuma günü masterfite katılayım
Çok çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin 🤲

ADINIZ: ( isteğe bağlı )özlem
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:88
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ögretmen
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:gece ders calısmak :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:saglıklı olmak cocuklarıma yetmek
Hoşgeldin
Yeniler eskileri unutturur umarım 🤩

Back
X