Doğrusu senin baktığın farklı bakış tatlım.Daha faklı gibi baktım netten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğrusu senin baktığın farklı bakış tatlım.Daha faklı gibi baktım netten
Doğrusu senin baktığın farklı bakış tatlım.![]()
Su içiyorum ama yeterli mi bilmiyorum. Bugün ne yazık ki evde olanları yedim diyete uygun değildi. Öf ya
Afiyet olsun canım.07HAZİRAN
SABAH
2 haşlanmış yumurta
2 dilim domates 2 dilim salatalık
1 dilim peynir 5 yeşil zeytin
1 şişe detok su (nane limon salatalık karanfil)
ARA
1 muz
1 bardak kefir
ÖĞLE
2 yk sebzeli pirinç pilavı
1 tarım tabuk butu
3-4 çatal salata
AKŞAM
yok kapattık dükkanı
1,5 lt su 6 şile detoks suyu
Zipzip-
fesang
Cordelia
Dün ve bugün çıtayı bayağı yükselttin canım.
Elhan ama bişey dicem neden bilmiyorum tartım ı bozuk bi eksi bi artı çıkıyorum tartıda bi gün 62,85. Bi gün 63,40 oluyorum ve gerçekten bişey yemiyorum günlük ödem olurmu bu tartıya böyle yansırmıAfiyet olsun canım.Sağlıklı beslendiğin için hücrelerin sana minnettar.
![]()
İyi olmana çok sevindim canımÇok sevindim ben de iyiyim. Aştım bir Çok şeyi inşallah tekrar olmaz. Teşekkür ederim tatlım.![]()
SAğoll ablammm baktım durdu dahada sıkı yapıyorummDün ve bugün çıtayı bayağı yükselttin canım.Afiyet olsun.
İki gündür aynı dertten muzdaribim canım. Su tutuyor vücudumuz bunun başka açıklaması yok. Ödemle ikisi aynı sey sanırım. Etkisinden ancak birkaç gün sonra kurtulabiliriz. Ertesi gün tartılmak bizi yanıltıyor bence. Pazartesiden beri ben de dikkat ediyorum tartı bozukluğu değil kafayı yedi bizim sistem. Zayıflayacağız işte niye naz ediyor bilinmezElhan ama bişey dicem neden bilmiyorum tartım ı bozuk bi eksi bi artı çıkıyorum tartıda bi gün 62,85. Bi gün 63,40 oluyorum ve gerçekten bişey yemiyorum günlük ödem olurmu bu tartıya böyle yansırmı![]()
Regl oldum zaten oda var. su tutuyosa vücudumuz içmeyelim abi tutmasın nedir yaniİki gündür aynı dertten muzdaribim canım. Su tutuyor vücudumuz bunun başka açıklaması yok. Ödemle ikisi aynı sey sanırım. Etkisinden ancak birkaç gün sonra kurtulabiliriz. Ertesi gün bizi yanıltıyor bence. Pazartesiden beri ben de dikkat ediyorum tartı bozukluğu değil kafayı yedi bizim sistem. Zayıflayacağız işte niye naz ediyor bilinmez
Cuma sabahı normale dönersin hiç endişe etme.
Yarın yapalım ben de yapacağım.Ben bugün japon diyeti yapayım dedim yumurtaları evde unuttum
Çok azimliyim![]()
BekliyorumBu cuma inşallah![]()