• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

07HAZİRAN
SABAH
2 haşlanmış yumurta
2 dilim domates 2 dilim salatalık
1 dilim peynir 5 yeşil zeytin
1 şişe detok su (nane limon salatalık karanfil)
ARA
1 muz
1 bardak kefir
ÖĞLE
2 yk sebzeli pirinç pilavı
1 tarım tabuk butu
3-4 çatal salata
AKŞAM
yok kapattık dükkanı
1,5 lt su 6 şile detoks suyu
Zipzip- Zipzip- fesang fesang Cordelia Cordelia

Doğrusu senin baktığın farklı bakış tatlım. :rapci:
1686155317609.webp

Su içiyorum ama yeterli mi bilmiyorum. Bugün ne yazık ki evde olanları yedim diyete uygun değildi. Öf ya
:KK51:Düşünceme göre vücudundaki bakteriler onlara istedikleri zararlı gıdaları vermeyeceğini anladı farklı yollar deniyorlar. Kendini toparlaman odaklanman lazım. Zayıflamayı istiyorsun çalışmaların buna uygun olmalı. Bugünün yeme planı yapılmış olsaydı gözün evdekileri görmezdi. :işsiz:Perşembe tertemiz seni bekliyor canım.

07HAZİRAN
SABAH
2 haşlanmış yumurta
2 dilim domates 2 dilim salatalık
1 dilim peynir 5 yeşil zeytin
1 şişe detok su (nane limon salatalık karanfil)
ARA
1 muz
1 bardak kefir
ÖĞLE
2 yk sebzeli pirinç pilavı
1 tarım tabuk butu
3-4 çatal salata
AKŞAM
yok kapattık dükkanı
1,5 lt su 6 şile detoks suyu
Zipzip- Zipzip- fesang fesang Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım. :KK60:Sağlıklı beslendiğin için hücrelerin sana minnettar.:dua::KK200:

7 haziran

fesang fesang Elhan Elhan Cordelia Cordelia

Sabah aç karna;zencefilli limonlu su-maydanoz suyu-chia tohumu su

Sabah;11.00
Tereyağında 2 yumurta kırdım
1 dilim bugday ekmek

14:00; tarçınlı filtre kahve
Leslie-30dk
18.00
2haşlanmış yumurtalı bol kıvırcık salata
Kefir

2litre su
Dün ve bugün çıtayı bayağı yükselttin canım. :KK9:Afiyet olsun.

Afiyet olsun canım. :KK60:Sağlıklı beslendiğin için hücrelerin sana minnettar.:dua::KK200:
Elhan ama bişey dicem neden bilmiyorum tartım ı bozuk bi eksi bi artı çıkıyorum tartıda bi gün 62,85. Bi gün 63,40 oluyorum ve gerçekten bişey yemiyorum günlük ödem olurmu bu tartıya böyle yansırmı :(

Elhan ama bişey dicem neden bilmiyorum tartım ı bozuk bi eksi bi artı çıkıyorum tartıda bi gün 62,85. Bi gün 63,40 oluyorum ve gerçekten bişey yemiyorum günlük ödem olurmu bu tartıya böyle yansırmı :KK43:
İki gündür aynı dertten muzdaribim canım. Su tutuyor vücudumuz bunun başka açıklaması yok. Ödemle ikisi aynı sey sanırım. Etkisinden ancak birkaç gün sonra kurtulabiliriz. Ertesi gün tartılmak bizi yanıltıyor bence. Pazartesiden beri ben de dikkat ediyorum tartı bozukluğu değil kafayı yedi bizim sistem. Zayıflayacağız işte niye naz ediyor bilinmez :işsiz:
Cuma sabahı normale dönersin hiç endişe etme.

İki gündür aynı dertten muzdaribim canım. Su tutuyor vücudumuz bunun başka açıklaması yok. Ödemle ikisi aynı sey sanırım. Etkisinden ancak birkaç gün sonra kurtulabiliriz. Ertesi gün bizi yanıltıyor bence. Pazartesiden beri ben de dikkat ediyorum tartı bozukluğu değil kafayı yedi bizim sistem. Zayıflayacağız işte niye naz ediyor bilinmez :işsiz:
Cuma sabahı normale dönersin hiç endişe etme.
Regl oldum zaten oda var. su tutuyosa vücudumuz içmeyelim abi tutmasın nedir yani 🤪

Back
X