Canım vücuttaki toksinleri atmak yag yakımını hızlandırmak için içmek zorundayız. Suyun insafına kaldık. Regl olduysan artı görünmen normal önceden söyleseneRegl oldum zaten oda var. su tutuyosa vücudumuz içmeyelim abi tutmasın nedir yani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım vücuttaki toksinleri atmak yag yakımını hızlandırmak için içmek zorundayız. Suyun insafına kaldık. Regl olduysan artı görünmen normal önceden söyleseneRegl oldum zaten oda var. su tutuyosa vücudumuz içmeyelim abi tutmasın nedir yani![]()
Canım vücuttaki toksinleri atmak yag yakımını hızlandırmak için içmek zorundayız. Suyun insafına kaldık. Regl olduysan artı görünmen normal önceden söylesenebitsin bayağı eksi göreceksin. Ben napim şimdi regl de değilim.
![]()
Tesekurlerrr kaptan yarın daha iyisi olucakAfiyet olsun canım. Çok güzel bir menü![]()
Ablaa gece 12 ye kadar içiyosan sabaha gene vermemiş gözükürr ben 7 ye kadae bitiriyorum suyu ondan sonra artık tıkanıyorum içmiyorum sabaha kadarr hep içmekten gecede içerdim zayıflamadiğımı gösteriyordu bide böyle deneyince şok oldumCanım vücuttaki toksinleri atmak yag yakımını hızlandırmak için içmek zorundayız. Suyun insafına kaldık. Regl olduysan artı görünmen normal önceden söylesenebitsin bayağı eksi göreceksin. Ben napim şimdi regl de değilim.
![]()
Cuma günü görüşelimYarım ekmek et döner yedim![]()
AbovvvŞaka şaka ekmeği yemedim içinde 4 yaprak et vardı onları yedim sadece
Kız yermiyiimm sadece etini yedimCuma günü görüşelim![]()
Tabisii ne sandınnAbovvv![]()
Kız yermiyiimm sadece etini yedim![]()
Kızzzz hele dedim aha bozduTabisii ne sandınn
Kızzzz hele dedim aha bozdu![]()
İnşallah canım hep beraber hedefimize ulaşacağızHoşgeldin canım yaparsın sana güveniyorum![]()