Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolaya kaçmayı "Kola" ya kaçmak olarak okumuşumdur ve kola mı içmiş herkes diye düşünmüşümdürAranan kan bulunmuştur![]()
![]()
Artı geldiysek kendimizi yemeğe verip zehirlenelim mikolaya kaçmak tembellerin işi valla ben kabul etmiyorum şişkoluğu.
![]()
Bu hafta ben de dahil çoğunluk bir zorlandı bırakma sakınÇoook haklısın lakin asıl sorun şu ara diyete karşıt bir modda takılma eğilimimAy haklısın aranızdan ayrılma fikri beni geldiğim yere götürebilir..
Bu hafta artılar gümbür gümbür geldi
![]()
Aldım Elhan yaBizden kaçmak kolay tatlım. Vitrinlerin önünden geçerken camın yansımaları illa ki gözüne takılacak. Cok fazla kilo aldığını zannetmem bir yerden başlasan olacak bence.![]()
![]()
CanımsınAllah kolaylık versin canım inşallah güzel oğlusunun doğum gününü kutluyorum.
Durumu kabullenmen gerek bunun normal olduğunu kabul etmen lazım yani normal kavramı kime göre neye göre belki bizim çocuklar normal değil o yüzden rabbimin yarattıklarını akıl ermiyor sadece onun verdiği hayatı sorumluluk ve görevleri elimizden geldiğince iyi yapmaya çalışmak olduğu kadar burda kalbindeki niyet güzelse gerisini Rabbım bırak o herseye kadir hersey gücü yeter bol bol şifa dua .
Anca bunu abimi kaybedince anladım. Sorgulamaya giriyorsun o süreçte ve diyorsunki son cümlenallahtan gelen başımın gözümün üstüne. Başka diğer cümleler bana anlamsız geldi .bilmiyorum benim duygu düşüncelerim doğru yolda doğru adımlarla dimdik duran kadınların biz. Kendimizi sevelim gerçek anlamda
Bir kadında tüm gün muz yiyerek zayifladionun gibi bisey
Ödem stres tuzlu yemek vb bir çık neden olabiliyor az su içmek vb
Okudum ve mantıklı geldi :)
Tek günlük bı şok yap diycem ama geçen paylaştığım yazıyı bı okumanı tavsiye ederim. Kaaciger açığa çıkan toksinleri temizlemek için vücudu duraklatiyormus. Eğer zorlarsan karaciğeri zorlamış oluyormussun. Bol su ve arındırıcı kurlerle destek ol bence. İşi çabuk bitsinKızlar ben tartılıyorum ama hala aynı kilodayımregl baya bi geçti ama sanki gelecek gibi bi haller var iki haftadır aynı kilo Allahım dayanması çok zor olmaya başladı
![]()
Bilinç altı denen şey maalesef böyle yapıyorBir saatir belki 20 kez çarptı ondan korktumevet beni kide bazen sızlıyor ama iki yılda bir kalp doktoruna giderim bir sonuc almadan çıkarım
Geçmiş olsun canımCanım benim kapakçıkta kalınlaşma varmış ama korkulacak düzeyde değil dedi doktor. Eğer eko vs çekilip bakıldıysa emin ol stresten
Yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli. Vücudunu sev ve ona destek olpiller yeni canım. Muhtemelen direnç ve regl birleşip beni yıldırmaya çalışıyorlar![]()
Kadınların gelinde var bu gelgitler benceCanımsın
Ay bile sürekli orda olmasına rağmen deniz gel git yaşıyor. Bende öyle işte. Oluyor arada gelgitler![]()
500ml su muDün çok güzel başlamıştım.
Sabha yok 11 gibi bisküvi yedik piknik gibi bişey yollarda
Öğlen tavuk şiş 2 yk pilav yarım kase çorba
15 de ev poğaçası 1 tane
18 de Komagene lavasina tavuk köftesi dürüm
Bol bol çay
500 ml su
8 bin civarı adım
Azmine hayranımPazartesi menüm
Kahvaltı:12.00
Haşlanmış tavuk
1dilim ekmek
Akşam:
taze fasulye
Yoğurt
Salata
18.00
1top sade dondurma
Su:2 litre
Spor:1saat kondisyon
11679 adım Eki Görüntüle 3258499
Elhan
Cordelia
Çok ilginç bir beslenme olmuşKizlarrrr
Ben Menü paylaşamadım
Ne yediğimi de unuttum yaw :)
Sporumu yazayım da
9.5 km masallah :) 635 puan
Eki Görüntüle 3258483
Kizlarrr bir şey keşfettim araştırıp yapın isterseniz
Ben bir türlü ödemlerimi atamamıştım
Eski gorjmcemin kocası çok yapardı bunu ben yapmak istemezdim ama bi deneyeyim dedim
Limonlu suya az karbonat katıp iciyorsunuanaam
Nasıl indi ödemim Ben şoook
Tabi yürüyüşlerimin de etkisi çok ama 1 haftadır yürüyorum inmemişti
Ben ona bağladım eve gidince yine deneyeceğim insallah :)
Dün de ne yedim meyveli yoğurt
Birkaç ikram
Yine yoğurt bu kadar
:)
Gece boyunca da kuru incir yedim
Su 1 litre
Ha bir de bir kase pilav yemiştim![]()
Bundan önce çok güzel kilo vermişsin duraklama normal vücudunu yorma dinlenmeye geçmiş olabilir sen devam et aynı şekilde belki bir ay böyle kalabilir sen devam et sonra huzlanacaktirKızlar ben tartılıyorum ama hala aynı kilodayımregl baya bi geçti ama sanki gelecek gibi bi haller var iki haftadır aynı kilo Allahım dayanması çok zor olmaya başladı
![]()