• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün yazamadım kaptanım kusura bakma 🙈
10 temmuz
Kahvaltı
Yulaf lapası
Filtre kahve

Ara
Türk kahvesi
2 küçük çikolata

Akşam
2 servis kaşığı nohut yemeği
3 dilim kabak mücver

2 lt su
@ozlemon Elhan Elhan
Afiyet olsun kukişim çok güzel bir menü. :KK60:

Biz başladık canım. :KK6:Bu hafta demo gibi ama aktif, dinamik heyecanlıyız aynı zamanda :KK73:Bir hafta sonra listemiz kalabaliklaşacak inşallah. :dua: Henüz listeye giremedim sanırım birçok arkadaşla ve de seninle haftaya bismillah diyeceğiz :rapci:
Harikasınız 😍😍 Bir hafta sonrasında buradayıö inşallah.. O vakte kadar anın tadını çıkarayım :dondurma: :confused:
Heee şöyleeeee 😀😀😀
Napalim evime döndüm ama 2 kiloyla 🥲
Deme yaa ben de almış gibi hissediyorum.. :işsiz:
Yaaa nerelerdesin sen hadi gel artık 🥰🥰 biz bayramdan sonra tam gaz devam💃🏻💃🏻 Senide bekliyoruz işlerini bitir ve hemen gel😘😘💙💜🌺
Kuzumm tatil moduna aldım kendimi bir hafta sonra buralarda olacagım inşallah😍 Siz maşallah başlamıssınız ve çok iyi gidiyorsunuz🥰

Harikasınız 😍😍 Bir hafta sonrasında buradayıö inşallah.. O vakte kadar anın tadını çıkarayım :dondurma: :confused:

Kuzumm tatil moduna aldım kendimi bir hafta sonra buralarda olacagım inşallah😍 Siz maşallah başlamıssınız ve çok iyi gidiyorsunuz🥰
Hadi gel bekliyoruz seniii :KK19:

Afiyet olsuuun wuhhuu yürüyüş harika olmuş suyu da içtiysen güzel kapanış olmuş❤️

Fit biber dolması istedi canım sabah sabah😅 afiyet olsun canım❤️ su kaç ltre içtin?

:ukala: 🤣🤣🤣

Bu ne sağlıksız bi menü midende detox ağaçları çıkıcak ama araya şöbiyet falan sıkıştır kan gelsin yüzüne :ıslık::KK17:

@Mthn83 ım naptın kendine :KK43: bugün hafif beslenerek telafi edebilirsin :KK19:

Childdevelopment Childdevelopment kuzum senin su ve spor güzel ama tatlıya düşkünlük var galiba dimi :( çok seviyosan kendine 1 kare bitter çikolata kahveyle beraber sınır koyabilirsin az yiye yiye alışıyor insan 😊

Süre belirtsen de olur benim için❤️
Tatlı bağımlısıyım diyebilirim yetmeyince krize giriyorum en fazla 2 gün bilmiyorum bunu nasıl çözeceğim bitter biraz durdurur doğru diyorsun deneyeyim 👍🥰 süre bildireyim uyanır uyanmaz 4 hizda 30 dk.yuruyus yaptım 120 kalori yaptım 👯👯👍🥰 akşam da platesim var

Canım kilo vermen durunca porsiyonları küçült ama sık sık ye metabolizmayı şaşırtmış oluyorsun
haklisin canim bende cok ise yaramadi aralikli poruc denedim ama porsiyonlarim cok buyuktu

SEn nerelerdesun evinde degilmisin😀

Back
X