• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünkü menüm
Sabah: omlet, tb ekmek tost yeşillik,peynir
Öğlen: 1 kase tavuk pilav
Akşam: balık salata yarım kola zero
Hergün akşam bir minik kaçamağım oldu ama hafta sonu diye böyle oldu yarın disipline olmuş olarak dönüyorum sahalara 👀❤️
Su 2 lt
Spor yok ama akşam kızım uyuyunca bir evi toplasam en baba cardio yerine geçer ben anlamıyorm haftasonları bu ev nasıl bu hale geliyor :KK14::işsiz:
sidelya sidelya Elhan Elhan

20 agustos

aç karna;ceviz suyu 1 kabuk ceviz -tarçınlı filtre kahve

Sabah:12.00
Peynir
Domates
Zeytin
2 dilim cavdar
Karışık Bitkisel cay
19.00
Izgara tavuk
Bulgur pilavı

4500 adım
2 litre su
Bebeğim menün güzel ama miktarları bilsek daha güzel olur. Afiyet şifa olsun 😘
Bugünkü menüm
Sabah: omlet, tb ekmek tost yeşillik,peynir
Öğlen: 1 kase tavuk pilav
Akşam: balık salata yarım kola zero
Hergün akşam bir minik kaçamağım oldu ama hafta sonu diye böyle oldu yarın disipline olmuş olarak dönüyorum sahalara 👀❤️
Su 2 lt
Spor yok ama akşam kızım uyuyunca bir evi toplasam en baba cardio yerine geçer ben anlamıyorm haftasonları bu ev nasıl bu hale geliyor :KK14::işsiz:

Menün güzel canım afiyet olsun. Hadi yarın çok daha güzel menüler paylaşalım inşallah 🤲🥰

sabah
salçalı sucuk, peynir, az zeytin, 1 simit, söğüş salata, reçelin meyvesi

öğlen
Saya çöreği
peynir, zeytin, domates salatalık, reçelin meyvesi

akşam
tavada balık, salata, 2-3 lokma tbe

bolca su Elhan Elhan
Afiyet olsun canım. Anladığım kadarıyla bugünden sonra dikkatli beslenmeye başlayacaksın.
Seni 7. Takım zamanından beri tanıyorum. Yani uzun zamandır diyet yapıyoruz 🤣 bazen insanda sıkılma hali oluyor özellikle böyle çok sık diyet yapanlarda. Ama hadi son kez kararlı bir şekilde istediğimiz kiloya birlikte düşelim, o hiç bir yemekte olmayan fitligin verdiği mutluluğu birlikte yaşayalım ☺️🥰

Afiyet olsun canım. Anladığım kadarıyla bugünden sonra dikkatli beslenmeye başlayacaksın.
Seni 7. Takım zamanından beri tanıyorum. Yani uzun zamandır diyet yapıyoruz 🤣 bazen insanda sıkılma hali oluyor özellikle böyle çok sık diyet yapanlarda. Ama hadi son kez kararlı bir şekilde istediğimiz kiloya birlikte düşelim, o hiç bir yemekte olmayan fitligin verdiği mutluluğu birlikte yaşayalım ☺️🥰
ahahahah evet yıllardır diyet sayfalarında geziyorum. ama bir süredir de reaktif hipoglisemi başladı. işimi zorladı. Allahın izniyle inşallah bu yıl doğru düzgün kilo vermeyi başarır ve sabit kalırım 🤲🏻 hepberaber birbirimize destek olarak başaralım bu işi artık 🥰
artık afiyetle incecik ve sağlıklı bir bedene sahip olmak istiyorum. basit bir iki kıyafet üstümde düzgün dursun istiyorum. bize de nasip olsun kuzum 🤲🏻

Bugünkü menüm:

11:00
3 kasik patatesli yumurta
1 kirmizi biber
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin

15:00
3 dilim karpuz

17:00
4 kasik felah kiftesi
1 tabak patlıcan yemeği
Coban salata

2 litre su

Elhan Elhan zeyneppk zeyneppk
Canim patates varsa 1 dilim ekmegi yemeyebilirdin digerleri cok guzel afiyet olsun 💞

Harikasın canım maşallah sana 🤩
Merhaba kaptan 🤗
Bugün sabah kahvaltı da 1 dilim karpuz 1 nektari yedim. Öğlen 1 yeşil elma 1 fincan Türk kahvesi eşim Çiğ köfte yapmamı istedi yaptim ama içinden 3 sıkım marulla yedim (aslında yemek istemiyorum kuru bakliyat türlerini bende gaz ve kg yapıyor kan grubuma göre değil kilo aldırıyor bunlar bnde ) onun pişmanlığı var biraz bende az ama işte. Akşam yemeğim oda son öğün saat 16.40 da idi salata sadece bol su içtim kahve içeceğim birazdan Türk kahvesi bitti gün 🥰

ahahahah evet yıllardır diyet sayfalarında geziyorum. ama bir süredir de reaktif hipoglisemi başladı. işimi zorladı. Allahın izniyle inşallah bu yıl doğru düzgün kilo vermeyi başarır ve sabit kalırım 🤲🏻 hepberaber birbirimize destek olarak başaralım bu işi artık 🥰
artık afiyetle incecik ve sağlıklı bir bedene sahip olmak istiyorum. basit bir iki kıyafet üstümde düzgün dursun istiyorum. bize de nasip olsun kuzum 🤲🏻
Amin inşallah geçmiş olsun

Sabah kahvaltım saat 10.00fotodaki gibi

Öğlen 12.00 1 çb kefir ve 3 dilim karpuz

Akşam16. 00mercimekli salata ve kefir

Elhan Elhan zeyneppk zeyneppk

Eklentiler

• IMG_20230820_094858.webp
    IMG_20230820_094858.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 48
Bebeğim menün güzel ama miktarları bilsek daha güzel olur. Afiyet şifa olsun 😘

Menün güzel canım afiyet olsun. Hadi yarın çok daha güzel menüler paylaşalım inşallah 🤲🥰
4 kanat 4 but
3 yemek kasığı bulgur acelen yazdim bugun hic durmadım🤣

3 zeytin
1 çeyrek peynir
3küp domates

Back
X