- 25 Ağustos 2019
- 62.076
- 118.611
- 698
- 31
Kiyamıyorum kizz 16 aylık bideEmzirme bataklığından kurtulmanı temenni ederm ben basaramadim da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiyamıyorum kizz 16 aylık bideEmzirme bataklığından kurtulmanı temenni ederm ben basaramadim da![]()
Benmki hemen hemen 30 aylikKiyamıyorum kizz 16 aylık bide
Gnede dikkat etmek lazım bırkınca geri geliyor kilodayaptık maalesef hahaama ben yeme işini durdurdum 2 hafta oldu 3,5 kilo gibi verdim. o da normalde pilates eğitmeni spora başladı yemeyi durduramadı henüz
başladık ucundan sonu da gelsin inş
Vayy halimizeeBenmki hemen hemen 30 aylikmuptezel birakmiyo rahat rahat hirpalayim vucudumu
![]()
benim minnoşumda 32 aylık. ama 7. ayda kendi bıraktı. doğduğundan beri nefret ederdi memeden. çok inat sıpoşBenmki hemen hemen 30 aylikmuptezel birakmiyo rahat rahat hirpalayim vucudumu
![]()
Bnmki asla birakmiyo okula gidene kadar devambenim minnoşumda 32 aylık. ama 7. ayda kendi bıraktı. doğduğundan beri nefret ederdi memeden. çok inat sıpoş![]()
sana sabır diliyorum hahahaBnmki asla birakmiyo okula gidene kadar devam![]()
Cumaya kadar zamanın var kuzum. Ödem de olabilir.
Tatlım sıkıntı etme.
Pideler sanırım oyle etti kuzum olsun 2 güne toparlarsın
Baktım da beğendim bileJOunun mutfağı diye canım![]()
Ne zmn bitcek bu ihtiyacsana sabır diliyorum hahaha
ihtiyacı bitince bırakır ama
Sana yazdıktan sonra gördüm heheheBaktım da beğendim bile![]()
gece emiyorsa onu bıraktırabilirsin. en azından uykusu uzar. sonra da gündüzleri azaltırsın. oğlumda öyle yapmıştım.Ne zmn bitcek bu ihtiyac![]()