- 25 Ağustos 2019
- 62.039
- 118.500
- 698
- 31
Nasılsın askoGünaydın güzellik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın askoGünaydın güzellik![]()
Iyiyim bebeğimm 20 dkk aya cıkıcam evden kızıkamla ben ayrı randevumuz varİyiyim bitanem.İnşallah sen de iyisindir
![]()
Tamam ablacım bugünden itibaren menü veririrmHoş geldin Ruveydacim.
İnşallah ayrildigin kiloya gelirsin canım.Menü paylaşımini bırakma . Daha çabuk toparlarsin. 60' lardan biri çıkıp tahtını devirmek ister mi bilmiyorum
![]()
Yaa ahh ki ne ahBeeenn varım. Ama ben ödem tutmuştum o gün sonraki gün 58.5 çıktım -300 oldu![]()
Yok ablamm 1.5 yaş kontrolü benimde normal kontrol 2li taramalar falan ense kalınlığıGeçmiş olsun canım. Kızın hasta mıSeninki kontrol sanırım.
perşembe olmayaydı eyeydiPerşembe günü apartman günümüz başlıyor sonunda![]()
sağlıklı sonuçlar olsun inşallah canımYok ablamm 1.5 yaş kontrolü benimde normal kontrol 2li taramalar falan ense kalınlığı
Nasılsa diyet grubunda değilim,3 çeşit olacak,artıran oluyor aradaperşembe olmayaydı eyeydi![]()
![]()
![]()
Güzel sonuçlarınız olsun canısıYok ablamm 1.5 yaş kontrolü benimde normal kontrol 2li taramalar falan ense kalınlığı
Amin ablam. SağollGüzel sonuçlarınız olsun canısı
Teşekkür ederim kuzumsağlıklı sonuçlar olsun inşallah canım![]()
mercimek köftesi olmasında gerisi bi şekilde hal olurNasılsa diyet grubunda değilim,3 çeşit olacak,artıran oluyor arada![]()
harika biizmlede paylaştıgın için sağolasın canımYa benim 3 4 aydır çok ciddi saçım dokuluyordu . Bir çok kadın da yaşar bunu diye iyi geldiğinden emin olunca hemen buraya da söylemek istedim. Kullandığım şey ise demleme usulü biberiye çayı . Soğutup fisfisli şişeye koydum. Duştan sonra sıkıyorum. Hemen hemen bir ay olacak. Bıçak gibi kesti dökülmeyi.dokulme sorunu yaşayanlara mucize gibi gelecek eminimm![]()
Elhan
Aklımızda olsun denemekte fayda var.Ya benim 3 4 aydır çok ciddi saçım dokuluyordu . Bir çok kadın da yaşar bunu diye iyi geldiğinden emin olunca hemen buraya da söylemek istedim. Kullandığım şey ise demleme usulü biberiye çayı . Soğutup fisfisli şişeye koydum. Duştan sonra sıkıyorum. Hemen hemen bir ay olacak. Bıçak gibi kesti dökülmeyi.dokulme sorunu yaşayanlara mucize gibi gelecek eminimm![]()
Elhan
Haber verirsin demi gelinceAmin ablam. Sağoll![]()
Bilmiyorum onuolabilirde olmayabilirde affı yok bununmercimek köftesi olmasında gerisi bi şekilde hal olur![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hizmet ayağımıza gelmiş haberimiz yokmuş..Ya benim 3 4 aydır çok ciddi saçım dokuluyordu . Bir çok kadın da yaşar bunu diye iyi geldiğinden emin olunca hemen buraya da söylemek istedim. Kullandığım şey ise demleme usulü biberiye çayı . Soğutup fisfisli şişeye koydum. Duştan sonra sıkıyorum. Hemen hemen bir ay olacak. Bıçak gibi kesti dökülmeyi.dokulme sorunu yaşayanlara mucize gibi gelecek eminimm![]()
Elhan
Evett ablamm öğleni bulur gelmem herhalde kahvaltı fazlıda toplama derken çokta uykum vaeAklımızda olsun denemekte fayda var.
Haber verirsin demi gelince
Bilmiyorum onuolabilirde olmayabilirde affı yok bunun![]()