- Emoji Skoru
- 124.728
- Puanlar
- 598
SüperGecen cuma 86,95
15 Aralık 2023 Cuma
85,85 kg.
Fark 1,100 kg.
Oran 1.265
MASTERFİTE DEVAM
@Elhan
@kayipdunya Eki Görüntüle 3352944
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SüperGecen cuma 86,95
15 Aralık 2023 Cuma
85,85 kg.
Fark 1,100 kg.
Oran 1.265
MASTERFİTE DEVAM
@Elhan
@kayipdunya Eki Görüntüle 3352944
Dur tatlım bildirimlerimiz tamamlanmadı.Yani mavi takim uzun zaman sonra ilk defa kazandı ay encok buna sevindim yaaa![]()
![]()
tebrikler kaptanım regl dönemi içn harika eksi inşallah devamlı olsun kaptanlığın için tesekkür ederim emeğine sağlıkGeçen cuma: 79,3
15.12.23 : 77,5
Fark : 1,8
3 gün önce gördüğüm kilodayimm maalesef regl dönemi daha fazla gitmedi @Elhan @kayipdunya . Canım çok keyifliydi benim için. Çok tebrik ederim. Motivasyonun hep diri kalsın inşallah![]()
Tebrikler canım
sonuçlar acıklandı mı ki ben mi kaçırdımYani mavi takim uzun zaman sonra ilk defa kazandı ay encok buna sevindim yaaa![]()
![]()
Ne güzel bir sonuç tebrikler canımGecen cuma 75
Bu cuma 74.2
Fark 800
@Elhan @anneadayiiii

İsmini sansürlemeyi unutmuşsunDiyetisyen sonuçumda fena değil 1 kg yağ 1,6 eksi 3 haftadır gidiyormuşum 5,5 kg olmuş çok şükür böyle devam edersem yılbaşı hedefim gelir
Eki Görüntüle 3352947
Yok bebeğim kayıpdunya beni yanlış anladı.sonuçlar acıklandı mı ki ben mi kaçırdım![]()
hiç dikkat etmem ki öyle şeylere zaten geçen haftada öyle atmışımİsmini sansürlemeyi unutmuşsun
heeee tamam bende dedim bi diyatisyene gittim geldim ne oldi dedimYok bebeğim kayıpdunya beni yanlış anladı.![]()

Amann yokyaa hamiskende almak istemiyodum daha 3 aydayım bebe agırlığından olamaz yaniiKiz yine sen hamilesin ,ben yedim de sistim![]()
Heyecandan mutluluktan ne yaptığımı biliyorum mu ben bu arada benden Kaptanlık bu kadar şimdiden soylim be i bulaştırmayın bak ortalığı hemen katıp karıştırıyorumDur tatlım bildirimlerimiz tamamlanmadı.![]()
SüperGeçen cuma: 79,3
15.12.23 : 77,5
Fark : 1,8
3 gün önce gördüğüm kilodayimm maalesef regl dönemi daha fazla gitmedi @Elhan @kayipdunya . Canım çok keyifliydi benim için. Çok tebrik ederim. Motivasyonun hep diri kalsın inşallah![]()
İnşallah canim benim . Hepimizin inşallahtebrikler kaptanım regl dönemi içn harika eksi inşallah devamlı olsun kaptanlığın için tesekkür ederim emeğine sağlık![]()
Bu hafta bende spor eklesem kendime fena olmayacakTabanları tam yaglayamamisim![]()
Ooooo keleşli hanım gelmişSelamlar şekerler![]()
Öyle bence . Hep derim bı 5 santim kısa olabilirdim . Çok uzun değilim ben de tabi . Ama minyonlari daha çok beğeniyorumtesekkür ederim canım bende hep boyu uzunlara özenirim herkes olmayanamı bakıyor acabakocamın yanında küçüück kalıyorum hele zayıflayınca ben 156 kocam 190
![]()
![]()
Geldim geldimmmOoooo keleşli hanım gelmiş![]()