Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun,bende öksürünce atom çayı içiyorum acayip iyi geliyor bir araştır istersen,içinde bilmem kaç tane baharat var kesme şeker gibi lohusa şerbeti gibi düşün rengini 1 kupaya sıcak su katıp 2 tane onadan atıp ılık iç.
Saol canım. Aktardan atom çayı diye mi alıyoruz?

Bogazla ilgili tüm şikâyetler için tatlım. Gicigi geçiriyor ama öksürükte hiç denemedim. Öksürük olunca deneyip anlayabilirim :oops:Birazdan ben de yapacağım. ☺️ Mandalinayi güzelce yıkayıp kabuğu demliyoruz :KK68:
Tamam canim . Bir deneyeyim bakayım inşallah rahatlatır biraz. Yoksa atom çayıni aldirayim eşime gelirken .

Tamam canim . Bir deneyeyim bakayım inşallah rahatlatır biraz. Yoksa atom çayıni aldirayim eşime gelirken .
Canım keçi boynuzu özü yada pekmezi . Araştır istersen müthiş iyi geliyor. Kızımın öksürüğüde onunla geçti . Eczaneler bile artık satıyor onu.
Birde ballı karabiber, ığlamur ve adaçayı iyi.

Saol canım. Aktardan atom çayı diye mi alıyoruz?
Rica ederim ne demek bana çok yaradı 2 günde f,lan kesti öksürüğü.
Böyle birşey,evet atom çayı diye alacaksın.
1702978508799.webp

Canım keçi boynuzu özü yada pekmezi . Araştır istersen müthiş iyi geliyor. Kızımın öksürüğüde onunla geçti . Eczaneler bile artık satıyor onu.
Birde ballı karabiber, ığlamur ve adaçayı iyi.
Keçi boynuzu özü var nasıl tuketeyim canm?

Pekmez ve karabiber öksürük için 😍
Pekmezi tereyağıyla hafif ısıtır içine karabiber koyar çocuklarıma öksürük şurubu diye içirirdim :KK60: soba borusunda veya ütüyle havluyu ısıtır goguslerine ve sırtlarına koyar iki dakikada bir tekrar değiştirirdim...:cry:bebelerimi özledim. :mad:

Aslında şöyle kuşum tıp bitirmiş Ukrayna'da sonra bir de biyoloji okumuş. İlaç sektörü sıkıntı ama her şeyi reddetmek de korkutucu. Senin deneyimin neydi
Magnezyum sülfat içmiştim . İngiliz tuzu ( epsom) diye de anılıyor. Kalbim durma noktasına gelmiş. Acilde doktorlar sırasıyla fircalamisti. Öğretmen yapmış diye de bayağı alay konusu olmuştum.

Magnezyum sülfat içmiştim . İngiliz tuzu ( epsom) diye de anılıyor. Kalbim durma noktasına gelmiş. Acilde doktorlar sırasıyla fircalamisti. Öğretmen yapmış diye de bayağı alay konusu olmuştum.
Geçmişler olsun,bu ingiliz tuzunu kabızlıkta filan kullanıyorar.yan etkisi çok o zaman.

Allah bir daha yaşatmasın canım, çok çok geçmiş olsun :dua:

Niyetlerin kabul olsun canım 😘
Çocuk büyütmesi gerçekten çok zor. Allah kolaylık versin. Depresyona girme lüksün yok o bir köşede dursun :confused:
Tartı bildirimin çok güzel. :KK9:Eksilerin bol olsun. :dua:
Menun biraz karbonhidratli olmuş. :olamaz:
Allah razı olsun abla insa bol eksilerim olur ☺️

Back
X