- 23 Haziran 2019
- 9.257
- 41.936
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zafer senindirBugün şımarıklık yapıp airfryer da patates yiyeyim dedim ama sonra wc den çıkamadığım( afedersiniz) giden eksilerin su olduğu aklıma geldi de paşa paşa minnacık tostumu yedim
Ben yarın bildirebilir miyim kaptanım@Busra196 @succulentaski @TemelinSafinazi @yazarhanim35 @aysenurt3991WunderLost
@Lavinia_98
kilo bildirimleriizi bekliyoruz.![]()
denk gelirse metro markete gidersen mor patates var dondurulmuş. Mor olan şeyler iyidir.. ben alıyorum airfry de pişiriyorum. Diyetisyenim de mor bulduğun şeylerden eksik etme bedenini demişti.. Dur bende pazartesi 58 i görürsem mor patates pişireyim kendimeBugün şımarıklık yapıp airfryer da patates yiyeyim dedim ama sonra wc den çıkamadığım( afedersiniz) giden eksilerin su olduğu aklıma geldi de paşa paşa minnacık tostumu yedim
Hmm bakayım hemendenk gelirse metro markete gidersen mor patates var dondurulmuş. Mor olan şeyler iyidir.. ben alıyorum airfry de pişiriyorum. Diyetisyenim de mor bulduğun şeylerden eksik etme bedenini demişti.. Dur bende pazartesi 58 i görürsem mor patates pişireyim kendimetatları aynı bir farkı yok
Oha ben mıı harbıden mı
Bakalım kraliçem listelerle uğraşıyor göreceyikOha ben mıı harbıden mı![]()
Bugün bildirmen gerekiyor canım sonuçlar açıklanacakBen yarın bildirebilir miyim kaptanımffestinalente malum bugün karne günüydü erkenden çıktım ve eve geç döndüm kahvaltı falan yapmış şekilde döndüm yoksa normalde aç karnına tartılıp atıyordum. Ama yok illa bugün diyorsanız şu an heralde +2 kilo falan çıkarım
![]()
Bugün şımarıklık yapıp airfryer da patates yiyeyim dedim ama sonra wc den çıkamadığım( afedersiniz) giden eksilerin su olduğu aklıma geldi de paşa paşa minnacık tostumu yedim
Ay hadı bakalımBakalım kraliçem listelerle uğraşıyor göreceyik![]()
Muhteşem olabilir canımaz önce kuaförüme gittim nasılsın demeye beni teee obez olduğum zamanlardan bilir Ayşe ablamdaha ne kadar zayıflamayı düşünüyorsun yeter artık dedi. Yok Ayşe abla 55 tim 59 oldum dedim, yooo hayır daha da ince görünüyorsun dedi. Galiba sıkılaştım kızlar o yüzden tartı eksilmiyor arada ileriye doğru atak yapıyor
ama ilk hedefim pazartesi 58 i görebilmek.. 400 gr gider mi pazartesiye
![]()
Ay hadı bakalım![]()
Eline sağlık canımSizlerin çabasıCordelia kaptanımin emekleri ile
Leyl35 100. Hafta spor kupasini taktım ediyoruz
Eki Görüntüle 3372666
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkürler yGeçmiş olsun bitanem.
Tartın çok güzel.![]()
Bu hafta çıkış olabilir canım tekrardanÇok iyi tebrik ederim artik 70lere dönüş olmaz burdan![]()
bu kadar duygulanacağımı tahmin edemezdim 100. haftamıza denk gelmesi beni çok mutlu ettiSizlerin çabasıCordelia kaptanımin emekleri ile
Leyl35 100. Hafta spor kupasini taktım ediyoruz
Eki Görüntüle 3372666
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()