- 28 Ağustos 2021
- 2.609
- 5.802
- 108
Aaa harbiden benim adim yok sanirim sen seçeme diye beni yazmamisbu listede adını göremedim ben izinli olduğunu düşündümsen de baksana listeye ben mi göremedim adını

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa harbiden benim adim yok sanirim sen seçeme diye beni yazmamisbu listede adını göremedim ben izinli olduğunu düşündümsen de baksana listeye ben mi göremedim adını
Aaa bilmiyordum bu hafta ki hedefim 60.1 kg olsun o zamanCanımcığım bu haftaya özel haftalık hedef belirliyoruz
Harikavalla çifte mutluluk bebek mutlu anne mutlu, anne mutlu bebek mutlu
ay denicem bakalım. Kış ayında araba sevmediğime karar verdim
birde zor geliyor bana. Gerçi şuan herşey zor geliyor ama olsun
![]()
Ben niye yokum atıldım mi takımdan![]()
hedefini yazmayanları etiketledim ya gııı bi de belirttimBen niye yokum atıldım mi takımdan![]()
İsmimi görmeyince heyecanlandım okumadım mesajıhedefini yazmayanları etiketledim ya gııı bi de belirttim![]()
Gözümü sana diktim benkilolarımız neredeyse aynı, hedefin de çok iyi
ben o kadar cesaret edemedim ama seni yakalamak isterim, şansımı zorlayacağım
![]()
Ayy vallahi fena olmaz var mı öyle bir şey ciddenÖğretmenleri izne çıkardık ister misin ? Dönüşte baştan başlarız.![]()
![]()
Ellssa @sara_28
arwengsd @Elagozlu @TemelinSafinazi
WunderLost
Kızlar, 19.01.2024 menülerinizi merakla bekliyorumtabi paylaşmışken bugünü de paylaşırsanız ekstra mutlu olurum
![]()
Bizimkide baya bi beni kaldırmaya uğraştı, kalkmadım3 gibi uyudum. Bizim mesai başladı. Oyun istiyor maymun![]()
Kaç sayfa ki ben bir günde okurumEvet basladi kaptanimkitabimiz bu ama ben gec katildigim icin bitirebilecegimi sanmiyorum daha 100. Sayfadayim
Eki Görüntüle 3373108
Sen diyette miydinMerhaba gecikmeli tartı ve menü fotomla geldimElhan
19 Ocak
Kahvaltı
3 tane ekler
Öğlen
1 nohut dürüm(dışarda)
1 çikolatalı gofret
Akşam
Yarım nohut dürüm
Yarım çikolatalı gofret
Görüldüğü gibi dün saçmaladım güne tatlıyla başlayınca gün boyu tatlı yemek istedim.
Ve tabiki de tartıya anında yansıdı
Eki Görüntüle 3373120
Şimdi gerçekten ara verebiliyorsak ben müsadenizi isteyim çünkü memleketlerde aile yemekleri falan dikkat etmeye çalışsam da çok eksileri Görebileceğimi sanmıyorum ama tamamen de kopmak istemiyorum çünkü vermek istediğim kiloları henüz vermedim devam etmek isterim yani.
Karar sizin olsun kaptanlarım![]()
Var var kuzum...Tatil deyip kendini bırakma. Sonra çok uğraştırır.Ayy vallahi fena olmaz var mı öyle bir şey cidden![]()
393 syf. Dükkanda pek okuyamiyorum aksam anca o da yürüyüş,kediler,oglanla sohbet aile ile ilgilen anneyi mutlu et,burada hoş sohbet derken olmuyorKaç sayfa ki ben bir günde okurum![]()
Belki gelirimSana kapımız açık canım gelmek istersen![]()
Tartı yine de beklediğimden az. Bu metabolizmanin kıymetini bilsen sağlıklı ,düzenli bir beslenmeyle istediğin kiloya çok çabuk ulaşırsın. İyi tatiller canım. En az hasarla dönmeni dilerim.Merhaba gecikmeli tartı ve menü fotomla geldimElhan
19 Ocak
Kahvaltı
3 tane ekler
Öğlen
1 nohut dürüm(dışarda)
1 çikolatalı gofret
Akşam
Yarım nohut dürüm
Yarım çikolatalı gofret
Görüldüğü gibi dün saçmaladım güne tatlıyla başlayınca gün boyu tatlı yemek istedim.
Ve tabiki de tartıya anında yansıdı
Eki Görüntüle 3373120
Şimdi gerçekten ara verebiliyorsak ben müsadenizi isteyim çünkü memleketlerde aile yemekleri falan dikkat etmeye çalışsam da çok eksileri Görebileceğimi sanmıyorum ama tamamen de kopmak istemiyorum çünkü vermek istediğim kiloları henüz vermedim devam etmek isterim yani.
Karar sizin olsun kaptanlarım![]()
Dogru ya burada kaç sayfa okuyoruz393 syf. Dükkanda pek okuyamiyorum aksam anca o da yürüyüş,kediler,oglanla sohbet aile ile ilgilen anneyi mutlu et,burada hoş sohbet derken olmuyor![]()
Misafir geldi ablaGünaydın tatlışım.
O parmaklar olmasa nasıl okuyacağız mesajları.![]()
İyi yaptınBizimkide baya bi beni kaldırmaya uğraştı, kalkmadım
Hazır bugün çorap giydirmeye gelmiyorlar, biraz yatıyım dedim
Kilom 71canım maviş takımım haftalık hedef belirleyelim diye düşündüm böylece kendimizle yarışmış,neler yapabileceğimizi görmüş oluruz![]()
gerçekçi hedefler belirlemek en güzeli lütfen uçmayalım
mesela ben bu haftaya 59.3 ile başlıyorum ve hedefim önümüzdeki Cuma 58.8 çıkmak -500
hedef belirlemeyen maviş arkadaşlarımı etiketledim bekliyorum
![]()
@HuzuRRR
@s i d e l y a
@FitVenus
@Nergis 35
@Tesnim1903
aypare ackerman
@Lavinia_98
gezegenfeza
@badem000
@soffty